Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel eddig egy nőnek sem kellettem, hol tudok találni, ronda, csúnya magányos nőt, aki társat keres?
Figyelt kérdés
Tele van a hócipőm a visszautasításoktól. Nem kellettem senkinek,most már mindegy ki,csak legyen valaki.2016. dec. 21. 21:15
11/14 anonim válasza:
#8: Vagy egyszerűen csak több a felszínes, beképzelt, esetleg mindentől és mindenkitől betegesen rettegő és önbizalomhiányos nő, mint az egészséges hozzáállású és önértékelésű. Jóval nagyobb eséllyel lehet belefutni olyanba, aki valamilyen szinten "problémás" vagy túlzottan is öntudatos és törtető módon karrierista, mint olyanba, aki céltudatos ugyan, de nem karrierista, és van egészséges önbizalma, nyitott az ismerkedésre stb. Nem tudom, az "észrevehetetlen" nők miért érnének automatikusan többet másoknál, és miért felelnének meg automatikusan jobban egy párkapcsolatra. Másrészt azt sem tudom, hogy ha egy ilyen nő elbújik a csigaházában, és semmivel sem tűnik ki a szürke tömegből, akkor mégis miben reménykedik, miért és hogyan közeledjen hozzá bárki is. Őszintén szólva itt is rengeteg ilyen "senkineksemkellek" típusú lánnyal leveleztem, a zömük pár levél után nyomtalanul eltűnt, sokszor még odáig sem jutottunk el, hogy kicsit személyesebb síkra terelhessem az egészet. Élőben meg azt tapasztalom, hogy pl. az utcán, buszon, vonaton, villamoson stb. rengeteg lány/nő mintha megközelíthetetlen lenne, abszolút érzelemmentesnek és közönyösnek tűnnek, vagy folyamatosan a telefonjukat buzerálják. Így akkor megint csak felvetődik a kérdés, hogy ha valaki elbújik a tömegben, akkor miért és hogyan figyeljen fel rá és menjen oda hozzá a férfiember.
12/14 A kérdező kommentje:
11#. Idézet: "...Élőben meg azt tapasztalom, hogy pl. az utcán, buszon, vonaton, villamoson stb. rengeteg lány/nő mintha megközelíthetetlen lenne, abszolút érzelemmentesnek és közönyösnek tűnnek, vagy folyamatosan a telefonjukat buzerálják. Így akkor megint csak felvetődik a kérdés, hogy ha valaki elbújik a tömegben, akkor miért és hogyan figyeljen fel rá és menjen oda hozzá a férfiember...."
Ez nagyon tetszett! Ez mennyire igaz! Fogadd elismerésemet 11-es.
2016. dec. 21. 23:38
13/14 anonim válasza:
Miért, utcán, buszon, villamoson mégis milyen érzelmet kéne mutatnom? :D NAGYON érzelmes vagyok, de most ha épp megyek suliba, és ácsorgok a 4/6-oson, akkor mégis milyen érzelmet kellene produkálnom? :D
14/14 anonim válasza:
"Ronda, csúnya, magányos nőt" Ilyet keresel? Nem éri meg. Figyelj! Feltalálták az online társkeresőket, pont azoknak, akik magányosak, és párt szeretnének. Ott elsősorban egyedülálló nőket találsz, különben minek iratkoznának fel? És nem minden nő ronda, aki egyedülálló. Előfordulhat, hogy valakit elhagynak, megcsalnak, vagy csak úgy szétmennek, és nincs senkije, ezért interneten keresi a párját. Neked is megérné. Ez a "mindegy, hogy milyen, csak csajozzak már" mentalitás általában elég rossz kapcsolatokat eredményez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!