Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találhatok társat, ha sokat dolgozó nő vagyok?
27/N vagyok. Olyan munkakörben dolgozom, ahol nincs igazán munkaidő, sokszor 12-16 órás egy munkanap és fontos, hogy minden készen legyen. Cserébe olyasmit csinálok, ami érdekes, amiben fejlődhetek.
Csak úgy van értelme dolgoznom, ha tudok előre lépni, a hierarchia alján alig keresnek valamit az emberek, nagy hajtás mindenhol.
Hogyan lehet szerintetek ilyen körülmények között ismerkedni, érzelmileg és intellektuálisan kielégítő kapcsolatot találni?
Sehogy!
El kell döntened, hogy mit akarsz! Ha nem tudsz időt szakítani a pasira, akit párodnak szeretnél, akkor mégis hogy akarsz te párkapcsolatot?
A kapcsolatot ápolni illik, időt kell szakítani rá, hogy hosszútávú legyen!
Ha ez nincs meg, akkor vége az egésznek rövid időn belül!
Gondolom, olyan társat igen, akinek hasonló a napirendje.
Én is hasonlóan sokat dolgozom, bár ez legalább annyira okozata, mint oka az egyéb tevékenységek hiányának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!