Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik gyógyszer arra hogy ne kîvánjam a szexet? 28f
Figyelt kérdés
2016. dec. 20. 16:30
2/12 anonim válasza:
Már hogyne. Napi tíz egynéhány menet és egy idő után nem fogod kívánni.
3/12 A kérdező kommentje:
Mert béna vagyok a nőknél!Megoldodna ez a próbléma,ha lenne erre gyógyszer!
2016. dec. 20. 16:37
6/12 anonim válasza:
Az lenne a gyógyszer, ha nem csak szextárgyat látnál a nőkben, és lehet, hogy még szóba is állna veled valaki!
7/12 anonim válasza:
Ha akarod tiszta erőből tökön rúghatlak.
De akkor vagy egészséges ha kívánod.
9/12 anonim válasza:
én is tettem már fel hasonló kérdést és hasonló korban is vagyok. Aszt hiszem a menta teát ajánlották. De vigyázz vele a túlzott menta tea fogyás látás károsodáshoz vezet.
Állítólag a mentolos cigi kiemelten veszélyes mert impotenciát okozhat, úgyhogy van valami a mentolban.
Amúgy mivel foglalkozol ?
Csak kíváncsiságból mert 25- 35 korból majdnem min mérnökök vagy informatikusok vagyunk ilyen problémákkal...
10/12 A kérdező kommentje:
6 os
Nem szex tárgyként tekintek a nőkre!CSak hiányzik egy társ és a nemi èlet!Ezért akarok rá valamit hogy ne hiányozzanak ezek akkor nem lenne ilyen gondom!
2016. dec. 20. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!