Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz lehet a haveroknak, hogy nem amiatt nincs jó csajom, mert csúnya és alacsony vagyok meg csóró, hanem mert nincs jó dumám és nem vagyok humoros?
Kezdem elhinni, hogy nem is a külsőmmel van a baj. Eddig azt hittem, mert nagyon alacsony és csúnya kopaszodó pasi vagyok, hanem azért nincs jó csajom, mert rossz a dumám és nincs humorom.
Haverok nagyon azt mondják hogy ha bugyi szaggató dumám lenne, meg jó lenne a humorom akkor rossz külsővel is top 10-es csajokat szerezhetnék, abszolút pénz nélkül.
A probléma ott van,hogy te magad is elismered,hogy nem vagy egy matyóhimzés, de ehhez képest mégis JÓ csajt szeretnél(többször is hangsúlyoztad).
Na már most annak elég kicsi az esélye,hogy egy 10/10-es jó csaj pont egy alacsony,ronda pasival fog leállni.
Ez van, le lehet pontozni.
De nem várhatod el,hogy ronda pasiként jó csajod legyen.Te sem állnál le ronda csajjal,akkor veled miért állnának le ?
Szóval szerintem örülj annak,ha egy normális lányt össze tudsz szedni.Ha csak arra mész,hogy milyen szép legyen,akkor bérelj luxus prostit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!