Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz lehet a haveroknak, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz lehet a haveroknak, hogy nem amiatt nincs jó csajom, mert csúnya és alacsony vagyok meg csóró, hanem mert nincs jó dumám és nem vagyok humoros?

Figyelt kérdés

Kezdem elhinni, hogy nem is a külsőmmel van a baj. Eddig azt hittem, mert nagyon alacsony és csúnya kopaszodó pasi vagyok, hanem azért nincs jó csajom, mert rossz a dumám és nincs humorom.

Haverok nagyon azt mondják hogy ha bugyi szaggató dumám lenne, meg jó lenne a humorom akkor rossz külsővel is top 10-es csajokat szerezhetnék, abszolút pénz nélkül.

2016. dec. 20. 09:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%

9-es, volt olyan kollegam, aki ronda volt, tenyleg ronda, de tudta nagyon jol, hogy a legtobb pasi nem is probalkozik a 10-es csajokkal, mert nem hiszik el, hogy tetszenenek.

O odament, tiszteletudo volt, normalisan kezelte oket, es allandoan nagyon szep baratnoi voltak, talalkoztam egy parral magam is.

2016. dec. 20. 10:50
 12/21 anonim ***** válasza:
25%

Víasztaltd csak magad,meséld be magadnak hogy egy csenttintés és rögtön szuperpasi is vagy.És látszik,hogy tényleg hülye vagy,hiába mondjuk neked az igazságot inkább elbújsz a saját ostobaságod mögé.Ha logikusan átgondolod ha te 10/max2-es pasi vagy de 10-es csaj kell,akkor egy 10-es csajnak szerinted te kellesz,nem egy 10-es jóképű,iskolázott,gazdag pasi?? Nem látod,hogy egy átlagos lánynak sem kellesz,mert az átlagalatti külsődhöz még undorító,beképzelt(mire??),flegma stílus is társul?? Higgy csak amit akarsz,de attól hogy leírják hogy a lányoknak maguktól ragadnak a ronda,bunkó pasikra még nem lesz úgy;-) És akik ezt írják,azokat ha megnevettetné egy 70 éves nagyi,rögtön lefeküdnétek vele??Röhejek,szánalmak vagytok;-)

3-as válaszoló.^^

2016. dec. 20. 10:57
 13/21 anonim ***** válasza:
Minden mindennel összefügg. Igazán jó dumád attól lesz, hogy tisztában vagy önmagaddal, megingathatatlan vagy és tiszteled önmagad. Ha viszont tiszteled önmagad, akkor nem fogod "eltűrni", hogy ronda és csóró légy, hanem teszel ellene (tanulsz, sportolsz stb.), mert a lehető legjobbra törekszel.
2016. dec. 20. 10:58
 14/21 anonim ***** válasza:

Víasztaltd csak magad,meséld be magadnak hogy egy csenttintés és rögtön szuperpasi is vagy.És látszik,hogy tényleg hülye vagy,hiába mondjuk neked az igazságot inkább elbújsz a saját ostobaságod mögé.Ha logikusan átgondolod ha te 10/max2-es pasi vagy de 10-es csaj kell,akkor egy 10-es csajnak szerinted te kellesz,nem egy 10-es jóképű,iskolázott,gazdag pasi?? Nem látod,hogy egy átlagos lánynak sem kellesz,mert az átlagalatti külsődhöz még undorító,beképzelt(mire??),flegma stílus is társul?? Higgy csak amit akarsz,de attól hogy leírják hogy a lányoknak maguktól ragadnak a ronda,bunkó pasikra még nem lesz úgy;-) És akik ezt írják,azokat ha megnevettetné egy 70 éves nagyi,rögtön lefeküdnétek vele??Röhejek,szánalmak vagytok;-)

3-as válaszoló.^^

2016. dec. 20. 10:58
 15/21 anonim ***** válasza:

Mondjátok már el nekem, hogy mire jó lányként kiadva magatokat egymást lehúzni?

Nem épp normális viselkedésre vall...

2016. dec. 20. 11:03
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem az lehet a hatterben, hogy a harmas valaszolo a csufsag es valami csaj visszautasitotta.
2016. dec. 20. 11:09
 17/21 A kérdező kommentje:

"Nem látod,hogy egy átlagos lánynak sem kellesz"

Valóban nem kellek, de úgy érzem a belső miatt csak.......haverok is ezt támasztották alá

2016. dec. 20. 11:14
 18/21 anonim ***** válasza:
Lehet nem is egy csaj...
2016. dec. 20. 11:24
 19/21 anonim ***** válasza:

Na most elárulom, hogy mi alapján tetszik meg egy férfi:

1. Első pillantásom során másodpercek alatt felmérem a testi adottságait és vagy kialakul a testi vonzalom vagy sem.

2. Megismerem az emberi jellemét, és ha úgy érzem, hogy ilyen értelemben is passzolunk, akkor képes vagyok megszeretni.

Vagy

1. Külseje nem vált ki belőlem elsőre semmilyen öszöntös szexuális reakciót, de mégis felfigyelek rá, mert elkezdünk közeledni egymás felé szellemileg/lelkileg és "észreveszem".

2. Az "észrevétel" pillanatában ugyanúgy, mint a fenti "első pillantásban" végigmérem és rájövök, hogy hmmm ez a srác nem csak értelmes és vonzó elméjű/világképű/életmódú, hanem voltaképpen jól is néz ki.

A konklúzió tehát az, hogy belsőleg ÉS! külsőleg is rendben kell lenni, hogy valakibe beleszeressek. Amit a haverjaid mondanak, hogy külső adottságok híján jó belső tulajdonságok az nem elegendő. Fordítva is - lehet valaki Adonisz, ha mentális és érzelmi képességei a béke seggét súrolják. Aki mást mond, az hazudik, nő és férfi is így működik.

21/L

2016. dec. 20. 11:25
 20/21 anonim ***** válasza:
62%

Utolso, nagyjabol egyetertek, de azert pontositanek, mert ezek a pasik itt a gyk-on azt hiszik, hogyha valaki a kulsorol beszel, akkor egy kockahasu izomagyat kepzelunk el.

En a kulsoben azt nezem, hogy mennyire van izlesesen feloltozve, milyen haja van, pl a felul rovid, alul hosszu, szoba se johetne, mert annyira egy telepi bunko kinezetet kolcsonoz, de egy jol vagott frizura, frissen borotvalt arc, jo illat!!! ruhak amik illenek a szemelyiseghez, sokat dobnak egy pasi kulsejen.

Es en a szemeket is nezem, nekem az a maniam.

Es utana amikor megszolal, akkor tudjon ertelmesen beszelni, legyen velemenye mindenrol es ne feljen attol, hogy esetleg kulonbozik az enyemtol.

De erre majd rajossz kerdezo. Lenyeg az, hogy egy normalis lanynak el tudod magad adni, ha olyan a szemelyiseged, es ja, ne egy klubban probalkozz, hanem olyan helyeken ahol tudsz vele beszelgetni.

Az online tarskeresoket meg messze keruld el, az csak frusztralni fog.

2016. dec. 20. 11:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!