Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinder a helyes pasik társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinder a helyes pasik társkeresője?

Figyelt kérdés

Átlagos szemüveges pasinak mondanak. Neem vagyok helyes de csúnya sem.

Tinderen jó ha napi egy pár lesz pedig a csúnyább duci nőket is jelölök

2016. dec. 18. 16:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
10.: olyan laza vagy, hogy már nagyon túl is játszod :D
2016. dec. 18. 18:28
 12/17 anonim ***** válasza:

Nem játszom túl, sajnos tényleg ennyire nem érdekel semmi sem, annyi sz-rság ért az elmúlt fél évben, hogy vagy ez a mindenbe belesz-rás, vagy kinyírom magam, mert nem bírom.

Az első lehetőséget választottam.

2016. dec. 18. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
# 10 Köszi a választ, ez kegyetlen, nagy forma lehetsz. :D
2016. dec. 18. 18:43
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

#13, Kívülről így jön le biztos, hogy nagy forma vagyok, gondolom ezért tapadnak a puncik, mert nem a szokásos tükörben feszítős-extrémsportolós-utazós életcsászára profilom van.

De az a baj, hogy ez nem vicc, nem csajozós szöveg, tényleg annyira kiégtem az életből, hogy mondom, már rájuk írni sincs motivációm, mert kb. kefélni sincs már kedvem, tényleg nem érdekel lassan semmi sem, utoljára kb. 3 hónapja találkoztam onnan csajjal, és akkor is leráztam pár randi után, mert idegesített, hogy annyi időmet elrabolja, moziba menni, kajálni menni, ide-oda menni, f-szkivan ezzel.

Tényleg csak az éltet még, hogy koncertekre járok, leiszom magam, és tombolok, de mióta egy tetves cigó elgázolt a zebrán és csak fekszek itthon szanaszéjjel törve, azóta már ez sincs.

2016. dec. 18. 19:07
 15/17 anonim ***** válasza:
# 14 B meg, hogy jutottál el idáig? Kitartás!
2016. dec. 18. 19:19
 16/17 anonim ***** válasza:
Úgy, hogy sorozatban adogatja az élet a sz-rt, aztán vagy ez, hogy sz-rok az egészre, vagy a HÉV kerekei. De nem leszek akkora nyominger, hogy kinyírjam magam, vagy legalábbis nem így, akkor már inkább halálra iszom és bulizom magam :D
2016. dec. 18. 19:24
 17/17 anonim ***** válasza:
A Tinder a szinglik társkeresője :D Elé felszínes igaz én is rajta vagyok, de nem adok rá sokat, csak önbizalom növelés max. Nekem is századfordulón van egy match, talán, mert nem vagyok elég helyes, de sz@rok bele. Ha ezen múlik akkor b@ssza meg az összes ilyen akinek ez kell, de én nem leszek senkinek a díszmadara, hogy utána villogjon velem. Azért remélem és tudom, hogy vannak normálisak akiknek nem kell atompasi és azért vagyunk együtt, mert egymásnak lettünk teremtve és nem azért, mert milyem macsó vagyok és csak ennyit érek neki.. szóval :D
2016. dec. 18. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!