Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudok egy igazán...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok egy igazán rendes, normális férfiba beleszeretni?

Figyelt kérdés
Sokat gondolkoztam miért mindig az olyan férfiakhoz vonzódom akikkel valami nem ok. Tehát párkapcsolatra nem annyira alkalmas mint egy kedves,alkalmazkodó,párja kívánságát leső,hűséges férfi.
2016. dec. 17. 20:16
1 2
 1/12 BigGeorge ***** válasza:
87%
Istenem de unalmas már
2016. dec. 17. 20:16
 2/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
Ez ilyen tiltott gyümölcs szindróma. Ez valami alap defekt az embereknél. Nálam mondjuk nemigen dominál, de a legtöbb embert ez simán tudja irányítani.
2016. dec. 17. 20:25
 3/12 anonim ***** válasza:

"Sokat gondolkoztam miért mindig az olyan férfiakhoz vonzódom akikkel valami nem ok. Tehát párkapcsolatra nem annyira alkalmas.."

Mert mindig a NEGATÍVRA összpontosítasz, ahelyett, hogy megfogalmaznád végre, hogy milyen pasit akarnál magadnak, milyen tulajdonságokkal rendelkezzen, és ezt leírnád, és erre összpontosítanál!

Egyébként azt kapod, amire gondolsz, ha arra gondolsz, hogy "akikkel valami nem ok. " akkor ezt is kapod. És a jelek szerint ezt is kaptad.

Ezt magadnak köszönheted!

Változtass gondolkodásmódot!

2016. dec. 17. 20:27
 4/12 A kérdező kommentje:

Már megfogalmaztam magamnak milyen férfit szeretnék,sőt le is írtam egy papírra. De akik tetszettek eddig életemben azok nem ilyenek voltak. Mindegyikkel volt valami baj.

Talán az én elképzelésemhez való férfi foglalt vagy csak nem találkozom vele.

Egyébként a legnagyobb baj hogy akinek megfog a külseje annak a jelleme hiányos,aki pedig emberileg ok.,az külsőre nem tetszik.

2016. dec. 17. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
Azért mert most áltanásosságba beszélek, a nők számára, a ,,rosz fiúk-ba" van valami vonzó, elérhetetlen. Ez izgatja a nő fantáziáját, és ezért nem tudsz beleszeretni egy normális férfiba sem. Ezzel nem vagy egyedül, a nők egy része ilyen mentalitású. 29f
2016. dec. 17. 20:58
 6/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
#4 Akkor viszont most egy paradoxonnal állunk szemben. Azt írod velük nem volt valami okés. Akkor nem kellene ők is vonzóak legyen számodra, ha az igaz amit a kérdés alá írtál?
2016. dec. 17. 21:05
 7/12 anonim ***** válasza:

Én beszéltem itt egy ilyen lánnyal. (Lehet, hogy te vagy az)

Azért mert túl egysíkúan látod a dolgokat, a jó kapcsolat titka nem az, hogy legyen egy férfi jól kinéző és férfias arca. Ezen úgy változtathatsz, ha értettebben gondolkodsz, és azt nézed, hogy mik a belső értékei egy férfinak, mennyire illetek össze, és nem kizárólag a külső alapján ítélkezni, az csak a mézes madzag.

2016. dec. 17. 21:41
 8/12 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled utolsó.Én is tudom hogy a jó kapcsolatot nem a külső határozza meg.Ennek ellenére nem tudok e szerint kapcsolatot kialakítani. Ha valaki nem helyes,vagy legalább nincs meg benne valamiféle vagány férfiasság akkor egyszerűen nem tudok vonzódni hozzá,ami azzal jár hogy tulajdonképpen hozzá sem tudnék érni. Változtassak a gondolkodásomon...de hogyan? Ezek inkább érzésekről szólnak...
2016. dec. 18. 10:26
 9/12 A kérdező kommentje:

Kérdezték privátban többen,ezért leírnám milyennek képzelem a hozzám illő férfit.

Az arcának tetszenie kell hiszen mindig azt látom.

A hangja ne legyen férfiatlan.

Legyen energikus,életrevaló hogy meg tudja oldani a nehezebb helyzeteket.

Többségében pozitív legyen az élethez való hozzá állása.

Ne legyen lusta,ne keressen kifogásokat,legyen benne ambíció.

Papucs se legyen,egészséges önkritikával meg lehet oldani a felmerülő nehézségeket.

Legyen humorérzéke.

Természetesen legyen hűséges,megbízható,férfiasan kedves.

Ne legyen káros szenvedélye.

Tudom hogy ez sok minden,de mielőtt megkérdeznétek ezekkel a tulajdonságokkal én rendelkezem.

2016. dec. 18. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:

Igen, tudom, hogy számít a külső, csak azt is érdemes figyelembe venni, amit írtál, hogy aki jól nézett ki, volt vele más baj. Képzelj el egy olyan kapcsolatot, ahol egy ilyen férfi a párod. Mivel eltérő típusúak vagytok, nehezebben találnátok a közös hangot, nem lenne olyan törődő. A másik, hogy egy ilyen férfi azért általában nyitottabb, több ismerőse van, akikkel elmegy bulizni, és ilyenkor kevesebb idő marad rád. Aztán a mai világban szerintem nagy problémát jelent a telefon/facebook függőség, ha valakinek sok ismerőse van, akkor is nála a telefon, ha veled van, és nem figyel rád rendesen (ez engem nagyon zavarna). Ha ne adj Isten egy hűtéenebb pasit fogtál ki, még azon is izgulnod kell, hogy nem kavar-e mással, mert ugye jól néz ki, más is oda van érte.

Röviden, az ilyen férfi nem fog annyit beladni a kapcsolatotokban, mert tudja, hogy jól néz ki, és úgy sem hagyod el.

Vagy van egy másik férfi, aki meg lehet, hogy elsőre nem tetszik annyira, de kiderül, hogy nagyon jó lelkű, hűséges, és mindig a kedvedbe jár, lehet vele viccelődni, nagyon összeilletek, és ha személyesen csak ketten vagytok, akkor csak veled foglalkozik, nem von be virtuális személyeket, és mivel nem néz ki annyira jól, benne van a bizonyítási vágy, hogy őt igen is lehet szeretni. Ha ezek megvannak köztetek, lehet, hogy sokkal szebbnek látod ezt a férfit, mint bárki mást.

Most ezek alapján te melyik kapcsolatot választanád?

Igazából ezt át kell érezned. Nem az a cél, hogy bármilyen ronda (kopaszodó/rohadó fogú/elhízott/igénytelen stb) emberrel szóba állj, csak lehet, hogy eddig így gondolkodtál: "Hm szép, szép, de a múltkor láttam egy sokkal szebbet, miért érném be ennyivel"

2016. dec. 18. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!