Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a nők a mentálisan beteg férfiakat utálják a legjobban?
A férfinek elég csak 5 méteren belül tartózkodnia és a csaj mindjárt fenyegetően néz rá.
Az ilyen férfivel egyszerűen úgy beszélnek mint a kutyával.
(akkor is ha enyhe betegségről van szó)
Én pánikbeteg csaj vagyok, nem nagy dolog, de ahhoz éppen elég, hogy ne utáljak senkit csak mert a pszichés állapota nem átlagos.
Nem tudom, mi sülne ki abból, ha összejönnék egy sorstárssal. Vagy segítenénk egymáson, vagy nagyon durván lehúznánk a másikat.
Nem igaz, sőt!
Több olyan mentális betegség, vagy rendellenesség van, amelyre az a jellemző, hogy a "beteg" nemcsak hogy el tudja titkolni az állapotát, de határozottan vonzó személyiségként mutatja magát, majd igen ügyesen manipulálja a párját, szerelmét.
Az "áldozat" nem is tudja, hogy mi történik vele, csak azt érzi, hogy valami nincs rendjén, és menekülne, de nem tud, mert segíteni is szeretne a szeretett társának.
Természetesen más a helyzet az olyan mentális betegekkel, akiknél külső jegyei is vannak a betegségüknek, azokkal szemben mindenki, aki nem szakember félelemmel, viszolygással reagál.
# 5
Ó! Itt vagy újra köreinkben Ocsmányalacsony! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!