Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nálam akar aludni egy srác, az mit jelent?

Figyelt kérdés

Csak egy haverom, nincs köztünk semmi, bár biztos vagyok benne, hogy tetszem neki. És ma nagyon későn végez, holnap kora reggelre meg már mennie kell vissza, és így nálam akar aludni, mert így megspórolná az utazást...

Ti mit gondoltok? Kamu, vagy tényleg nem akar semmit?

2016. dec. 13. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
94%
Aludni szeretne. Megmondta. Miért kell mindenbe mást belelátni?
2016. dec. 13. 14:58
 2/8 Bence_ ***** válasza:
92%
Álmos, fáradt. Így egyszerűbb az élete.
2016. dec. 13. 15:00
 3/8 anonim ***** válasza:
96%

Hát azt, hogy nálad akar aludni, mert így egyszerűbb, olcsóbb, és neki praktikus, egyébként meg haverok vagytok.

Ha későn végez, korán kel, akkor ne számíts arra, hogy rádmászik az éjszaka közepén, szerintem örül, ha aludhat.

Ha meg akarna tőled valamit, akkor bedobja a filmezést, a kávézást, vagy valami hasonlóan kétértelmű ajánlatot, és rád mozdul. De ha régebben ismered, mint két hete, és még nem moccant rád, akkor már nem is fog.

Legfeljebb szorosan magadra csukod az ajtódat, és az ágy mellé odakészítesz egy sodrófát (vagy óvszert, ízlés szerint), biztos, ami biztos.

2016. dec. 13. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Jó, nem mindenki ilyen, de én el nem tudnám képzelni, hogy CSAK aludni akarok egy nőnél.
2016. dec. 13. 15:01
 5/8 anonim ***** válasza:
46%
2016. dec. 13. 15:02
 6/8 anonim ***** válasza:

"(vagy óvszert, ízlés szerint), biztos, ami biztos."

Ezen besirtam...

2016. dec. 13. 15:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Te hülye vagy? Itt azt mondják, ne legyél mosolygós, mert félreértik.

Ha megerőszakolna, mindenki azt mondaná, hogy mégis mire gondoltál, miért akar nálad aludni...

2016. dec. 13. 17:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Hat ha nem tett kértértelmű megjegyzéseket ràd pl jó a feneked vagy jól nézel ki nem nyomult akkor sztem is csak igy próbàl spórolni az úttal így kényelmes neki!
2016. dec. 14. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!