Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak szerintetek mekkora eselye van egy intelligens fiatal es szep nonek arra, hogy egy parkapcsolatot alakitson ki ugy, hogy autista gyereket nevel egyedul?
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parkap..
itt majd figyelemmel követheted a válaszokat, arra vonatkozóan hogy miért vannak olyan buta nők akik egy rossz, bántalmazó kapcsolatban benne vannak, sőőőőt annyi eszük van hogy még gyereket is szülnek.
Csók.
Mennyi paraszt van itt te jó ég! Na mindegy.
Én is elváltam. Van egy lányom. Az új páromnak szintén van 2. Elfogadtuk egymás gyerekeit. A párom gyerekei nem vele élnek így elsősorban neki kellett elfogadni az én gyerekemet aki ráadásul nem autista de periodikus láz szindrómás. Ezt nem részletezném, a lényeg hogy sűrűn beteg, lázas sokszor be is görcsöl ilyenkor mentő kórház stb. De mindig teljes mértékben mellettünk áll. Az apja meg sehol.
Szóval nekem sikerült úgyhogy nem lehetetlen.
Nagyon gázak a kommentek.
Az autizmus "súlyossága" biztos egy tényező, pontosan az, hogy hol helyezkedik el a spektrumon. Ha viszonylag jól működő, önellátó, és mondjuk nem társul mellé értelmi fogyatékosság, akkor szerintem ugyanazok az esélyek, hogy talál párt mintha nem autista gyereket nevelne egyedül.
Hú elég gázak a kommentek, sajnálom.
Hogy valami normális válasz is legyen, ha te lennél a tökéletes nő számomra akkor nem zavarna a beteg gyerek.
Azt írod fiatal, és szép, ez pedig mint tudjuk mindenkinek más...
Szerintem elég nagy esély van rá hogy találsz valakit ha tényleg szép vagy és intelligens. Egy képet küldhetnél priviben, nem ismerkedés végett...
Őszintén szólva egy társkeresőn én nem mernék megkeresni egy ilyen nőt, ha rendes párkapcsolatot keresnék, bár sajnálom. Fogalmam sincs mit jelent egy autista gyerek, csak azt hogy rosszul hangzik. Ha viszont ismerem a nőt máshonnan, vagy csak egy laza kapcsolatban ő is benne van, akkor az már más, ha kiderül, hogy nagyon összeillünk, de tényleg nagyon, látom, hogy mivel jár ez az egész, akkor el tudom képzelni, hogy bevállalom.
Magamból indulva ezt javaslom az illető nőnek is, hogy ha eddig nem volt sikere, akkor ezután ne úgy induljon neki, hogy tartós kapcsolatot akar, és akinek ez sok elsőre, azt dobja is. Nem kell rögtön felhívni a figyelmet arra, hogy van ez a probléma, elég akkor ha megbeszélték, hogy a férfi viszont tartós kapcsolatot keres, akkor hagy döntsön ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!