Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas sportos lányok nagyon ritkák, és baromi nagy rájuk az igény, szóval nehéz felszedni őket?
"baromi nagy rájuk az igény"
Akkor keresd a megfelelő üzletben.
Normális pasira is "nagy lenne az igény", de az itteni kérdéseket olvasna ők nem nagyon léteznek.
Így van, aki sportol az nem unatkozik.
Én alapvetően atletikus vagyok, a telet leszámítva folyton mozgásban vagyok. A kereslet biztosan nagy lenne ha eljárnék valahová, de ilyenkor inkább a tanulásra fókuszálok. +nem vagyok extrémen magas
Hajaj :D Eleve a magas lányok is ritkák, a sportos lányok is ritkák, hát még a kettő együtt! Még kisebb a halmaz. Nekem is egy ilyen lány lenne az álmom :|
# 2: az itteni visszataszító megnyilvánulások nagy része ugyanattól a néhány embertől származik, a valóság egyáltalán nem olyan vészes. Ha az lenne, akkor a "normális" srácokat nem utasítanák el folyton-folyvást kapásból csak azért, mert nincs meg benne még jónéhány extra tulajdonság. Hatalmas a verseny, nem elég normálisnak lenni, mellette igazán jó külsejűnek, magas szociális rangúnak és akár gazdagnak is kell, ha az ember akar valamit. Rengeteg ilyen pasi szaladgál mindenfelé.
180 magas vagyok, sportolok. Átlagos mértékű igény van rám szerintem, nem olyan baromi nagy, pedig szép az arcom. Sok férfi nincs oda a magas nőkért, mert alacsonyabbak nálam, vagy egymagasak. Azért sokszor kapok bókot, elismerő nézéseket. De van barátom, szóval ez a párkeresés téma már egy jó ideje nem érint.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!