Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magyarországon nagyon kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon nagyon kevés olyan lány van aki 25 év fölött is kislányosan néz ki, mint pl Emily Kinney?

Figyelt kérdés
2016. dec. 12. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
2 gyerek utan, 32 évesen elkertek a szemelyim, mikor a férjemnek vettem cigit... Az eladó reakciója: " Bszki.. UH, bocsánat... Bocsi! " :)
2016. dec. 12. 17:36
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

29 vagyok, elmentem múlt héten fület lyukasztani, azt mondták, nem lehet azonnal, mert kell hozzá szülői engedély.

Nyáron meg becsöngetős emberek kérdezték meg, a szüleim itthon vannak-e.

De mindenki letegez állandóan. Mikor tini voltam, zavart - mindig azt hitték, valakinek a kishúga vagyok -, most már egyre jobban tetszik.

2016. dec. 12. 18:06
 13/13 anonim ***** válasza:
Még annyit, nálam ez biztos genetika, mert Anyukámat állandóan a nővéremnek nézték, kicsi korom óta.
2016. dec. 12. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!