Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy kedves aranyos átlagos barátnőm hogy 33 évesen még soha nem dolgoztam de keresek állást és addig szüleim tartanak el viszont kedves humoros hűséges empatikus férfi vagyok?
dicsak! Egy kedves, aranyos munkakerülő :) de cuki
ügyürű- bügyürűűű
nem figyeltetek! későn érettségizett, későn diplomázott, közben meg nem dolgozott semmit...
Így pedig akár agysebész is lehet, egy 30-as embert senki nem fog pályakezdőként felvenni.
@kérdező: de barátom, Te bizony árufeltölteni fogsz diplomásként, bár lassan ahhoz is hazudnod kell az életrajzodban, hogy 33 évesen 0 nap munkával árufeltöltőnek felvegyenek.
Imádkozz, hogy anyuék még sokáig éljenek, mert utána mész szépen a híd alá.
Igaza van az utolsó Vàlaszolónak. Lassan árufeltöltőnek sem kellesz. Amúgy meg nemcsak lusta,kivagyi jellem vagy,hanem még ráadàdul undorìtó,hogy 33 évesen van kèped elnézni,hogy a szüleid dolgoznak rád.
Nem vagyok még annyi idős,mint őfelséged,de a szüleimre egy esetben tàmaszkodnék. Ha valami betegség miatt kiesni kènyszerülnèk a munkàból. Ês nem azèrt,mert nem szàmìthatok ràjuk,hanem mert egyszerűen nem lenne a pofàmon bőr ehhez. Màr fordìtottnak kellene lennie a helyzetnek. Húzz dolgozni és add vissza a szüleidnek ezt.
Kapcsolat ilyennel? Ne viccelj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!