Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon engem miért nem szeret...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon engem miért nem szeret senki, míg másokat meg igen?

Figyelt kérdés
Még soha nem volt igazi párkapcsolatom, és még senkivel sem feküdtem le. Csak egy pár randin vagyok túl. Az idei karácsonyt is egyedül fogom eltölteni. Férfiak közül is csak az idióták tudnak rám találni. Hiába vagyok kedves, intelligens, még se kellek senkinek sem. Ápolt vagyok, adok a külsőmre pedig. Facebookon is mindig azt látom hogy más velem egykorúkat eljegyeznek, feleségül vesznek, én meg a kutyát nem érdeklem. Sokszor már élni sincs kedvem. A munka pedig nem boldogít. L/25
2016. dec. 11. 15:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Szokásos "senki nem nő fel az igényeimhez" szindróma :D

Igen a férfiak meg akarnak dugni,van amelyik ezt közvetlenül kimondja van aki nagy meseszöveg mögé rejti ! Fogadd el, vagy maradj magadnak.

2016. dec. 11. 17:25
 12/18 anonim ***** válasza:

Mert 1, másoknak nagyobb szerencséje volt, 2, magad sem hiszed el, hogy nem futottál ki az időből és összejöhet valami.

Ha nem vagy kimozdulós, írogass fórumokon. Nem társkeresőre gondolok, hanem tematikus oldalakra, érdeklődésnek, hobbinak megfelelően. Nekem ez vált be.

2016. dec. 11. 18:02
 13/18 anonim ***** válasza:
65%
A dugás a legjobb dolog a világon. Nem értem miért beszélnek itt úgy róla úgy, mintha valami kötelező ráerőltetett dolog lenne. Szerintem örülni kéne annak ha valaki meg akar dugni. Persze csak akkor, ha nem ez a kizárólagos célja.
2016. dec. 11. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:
44%
Arra senki sem gondol, hogy a kérdező esetleg szerelemre vágyik, és nem csak a szexre. Amúgy meg el is hiszem ha elmegy a kedve a párkapcsolatkereséstől, amikor látja hogy a férfiakat csak a pina érdekli, mint ahogy ez az itteni válaszokból kiderül. Meg miért adná lejjebb az igényeit?
2016. dec. 11. 18:17
 15/18 anonim ***** válasza:
#14: Dehogynem gondolunk. Meg arra is, hogy ezek a kedves, szép, értelmes, szeretetre és szerelemre vágyó nők folyton lepattintják a szeretetet és szerelmet önzetlenül nyújtani képes férfit a pinacserkész faék alfahímre. Ezek a nők számomra teljességgel hiteltelenek.
2016. dec. 11. 18:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Nem tudok mit mondani erre. Ismerni kellene téged személyesen, hogy legalább nagyjából körül lehessen határolni a problémát.
2016. dec. 11. 18:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Ne legyél mulya és félős. Ennyi a tanácsom.

Gondolom nem véletlenül nincs senkid. Én sem szenvednék hónapokig egy zsákbamacskával, csak hogy kiszedjek belőle valamit, ami talán nem is kell nekem...

2016. dec. 11. 20:07
 18/18 anonim ***** válasza:
50%
Már hiányoztál. Merre jártál?
2016. dec. 11. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!