Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ők, mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a férfi, akivel ismerkedtek ilyeneket kommentel a neten?
" ÉRDEKTELEN ha paraszt egy férfi"
Ebben egyáltalán nem tudok veled egyetérteni, bár nem tudom, te milyen körökben mozogsz, csak némi sejtésem van.
"csak némi sejtésem van."
Igen...nyilván valami alja ember lehetek. Mert itt rólam szó, ki másról:)
Azt meg felejsd ki nyugdodtan, hogy az olvasást is leginkább "sejtés" szintjén műveled.
Rendben van, szétoffoltátok a kérdést, úgyhogy kérem, hogy PC is, meg a válaszoló is ne járjon ide vissza csak ezért vitatkozni. Köszönjük szépen PC véleményét, figyelembe veszem, de nem kell 20x leírni, és a válaszolóknak sem az ellenvéleményt. A kérdésemben, bár elírtam, a nőket szólítottam meg, így azt kérném, hogy azok válaszoljanak, akik megszólítva érzik magukat a "nő" szó által.
Köszönöm az eddigieket, jöhetnek még vélemények.
Esz nelkul prolizni tehat lehet, az nem felszines, nem gyulolkodo. De 'nozni' azt tilos:-)
Es mi van teszem azt az IBSt vegzett zsurpubikkal?
Na de ;PC voltam sziasztok...
Egyértelmű, hogy nem venném komolyan ezután. Ettől függetlenül tisztában vagyok vele, hogy vannak üresfejű nők is, meg olyanok, akik úgy veszik az ilyen pasikat, hogy "egy menetre ez is jó lesz", de hosszú távú kapcsolatra keresnek mást. Én más típus vagyok, de csak a magam nevében beszélhetek, az egész női nem nevében nem tudok.
off: kivételesen Kihasználónév poénja nem is volt olyan rossz az első oldalon
Nem tudom, a prolizásban mi volt ész nélküli, meg volt indokolva, és az válaszolt, akinek szólt.
Köszi, utolsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!