Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
ők, mit szólnátok, ha megtudnátok, hogy a férfi, akivel ismerkedtek ilyeneket kommentel a neten?
Akkor is megkaptad tőlem a választ, a legtöbb nő az agyával eliteli, ám egyéb tényezők sokkal fontosabbak számukra annál, hogy ilyen "apróságon" leakadjanak. A tapasztalat (noha nem reprezentatív) ezt mutatja.
Ezért gyakorlatilag nem is számít mit irtak a nők egy "elképzelt" helyzetről, mert amikor ott van előttük, akkor rendre nem számít az az "elvi kérdés" hogy suttyókkal nem jönnek össze. Nézzél magad köré, aztán megkapod a választ. Mindig az számít, ki mit tesz, és nem az, hogy ki mit dumál
"mindegyiknek van barátnője"
És? A nők között is vannak sötétek.
14 mi ebben a gyülölködés? de komolyan?
Hol gyülölködő az, ha leírom, hogy mit látok?
"eéjesen felesleges minden arra alkalmas kérdés alá benyögnöd, hogy a nők úgyis a parasztokra buknak."
Sokadszor veszem észre, hogy problémák vannak az értő olvasással. Én oylasmit nem írtam, hogy a nők a parasztokkal jönnek össze. Egészen konkrétan arról beszéltem, hogy ÉRDEKTELEN ha paraszt egy férfi. Nem számít. Érted? Nem azt irtam, hogy számít, és szimpatikus is, hanem azt, hogy nem számít, annak ellenére hogy nem szimpatikus. A legtöbb esetben ez a helyzet. Nem én tehetek róla.
"Az, hogy csak azt látod meg, amit akarsz."
Igen, ez a gyűlölködés ENSZ által elfogadott definiciója biztosan...
Én azt látom meg, amit tapasztalok. A fészbukkos példán számos nő ismerősöm korábbi szólamait sorolhatnám (többségük értelmiségi) és ezek 80%-a mindazokkal ellentétesen cselekedett akkor, amikor ott állt előtte a HÚS VÉR férfi, azokkal a tulajdonságokkal, amiket korábban megvetett. Észreveszem én a 20 % is, de az annyira elenyésző, hogy kétlem, mindegyikök ide irogatna közülük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!