Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találhatna a barátnőm párt magának? Szép lány, csak borzasztó gátlásos. Részletek lent:
Elsősorban a gátlásosságán kellene csökkenteni, amennyit csak lehet. Netes társkereső? Ott azért nem igazán kéne megterhelnie magát a kezdeményezéssel...
Ha viszont azon a szinten van, hogy 1 heti ismerkedés alatt összesen 2 saját, önálló kérdést tud megfogalmazni, az "és te?" "neked?" meg hasonlókon kívül, akkor ott is elég nehézkes lesz a dolog. Sajnos láttam már erre is példát, pedig nagyon helyes lány volt szintén, de így nem tudtam vele mit kezdeni. :(
2-nak: Az a baj, hogy nem is mozog olyan körökben, mert kb. az egyetemen kívül sehova nem mozdult ki otthonról, és olyan szakra járt, ahova kb. csak lányok jártak.
3-asnak: Hát régebben akart, nagyon romantikus volt mindig. Most azt mondja jó neki ez így, de látom rajta, hogy nem boldog egyedül.
4-esnek: írd meg a számod privátban!
5-ösnek: De próbál, csak nagyon nehezen megy neki.
7-esnek: Ez hogy jön ide? És nem mindegy, mert barátok vagyunk, és jó lenne, ha tudnék rajta segíteni.
8-asnak: Mert nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. Nekem is megvannak a magam problémái, de ez most tényleg nem rólam szól.
11-esnek: Nem akar pszichológushoz menni.
12-esnek: Nem hisz a netes társkeresésben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!