Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan találhatna a barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan találhatna a barátnőm párt magának? Szép lány, csak borzasztó gátlásos. Részletek lent:

Figyelt kérdés
Adott egy olyan lány, akit sokat bántottak annó a suliban, illetve a szülei sem igazán törődtek vele, nem voltak barátai és ezért borzasztóan félénk, és gátlásos, pedig szép arcú, vékony, magas lány. És már 30 körül jár, de nem hogy párkapcsolata nem volt, de még szűz is. Szeretnék rajta segíteni, de nem tudom, hogy hogyan. Szerintem neki olyan fiú kellene, aki gyöngéd, de ugyanakkor szereti irányítani a párját, mert neki nincs elég önbizalma, hogy jól irányítsa a saját életét. Nem értem. Mindenki azt mondja, hogy a pasikat csak a külső érdekli, akkor miért nem volt ennek a lánynak soha senkije? Gátlásos, de kedves, és jól is néz ki. Nem értem, és nem tudom, hogy hogyan segíthetnék rajta. Valami ötlet?

2016. dec. 8. 22:05
1 2
 11/14 Taushi ***** válasza:
100%

Elsősorban a gátlásosságán kellene csökkenteni, amennyit csak lehet. Netes társkereső? Ott azért nem igazán kéne megterhelnie magát a kezdeményezéssel...

Ha viszont azon a szinten van, hogy 1 heti ismerkedés alatt összesen 2 saját, önálló kérdést tud megfogalmazni, az "és te?" "neked?" meg hasonlókon kívül, akkor ott is elég nehézkes lesz a dolog. Sajnos láttam már erre is példát, pedig nagyon helyes lány volt szintén, de így nem tudtam vele mit kezdeni. :(

2016. dec. 9. 13:42
 12/14 A kérdező kommentje:

2-nak: Az a baj, hogy nem is mozog olyan körökben, mert kb. az egyetemen kívül sehova nem mozdult ki otthonról, és olyan szakra járt, ahova kb. csak lányok jártak.

3-asnak: Hát régebben akart, nagyon romantikus volt mindig. Most azt mondja jó neki ez így, de látom rajta, hogy nem boldog egyedül.

4-esnek: írd meg a számod privátban!

5-ösnek: De próbál, csak nagyon nehezen megy neki.

7-esnek: Ez hogy jön ide? És nem mindegy, mert barátok vagyunk, és jó lenne, ha tudnék rajta segíteni.

8-asnak: Mert nem rólam van szó, hanem az egyik barátnőmről. Nekem is megvannak a magam problémái, de ez most tényleg nem rólam szól.

11-esnek: Nem akar pszichológushoz menni.

12-esnek: Nem hisz a netes társkeresésben.

2016. dec. 9. 16:55
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
tudom, hogy off, de meg kell kérdeznem: a barátnőd is akarja, hogy segíts neki, vagy csak eldöntötted, hogy te márpedig most segítesz, mint azok a járókelők, akik akkor is átkísérik a vakot a zebrán, ha át se akart menni? nem rossz szándékkal kérdezem.
2016. dec. 9. 18:30
 14/14 anonim ***** válasza:
Van fotód róla?
2016. dec. 9. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!