Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lelki sérült, frusztrált pasik miért akarnak maguknak barátnőt?
Barátnőt akarnak, közben minden nő k--va?
Nem gondolják, hogy ez szánalmas? Önmaguk paradoxonjai.
Ezek pont olyanok mint a "minden férfi disznó"-t harsogó nő.
Mielőtt jönnek a mázsás sziklák a megkövezés miatt:
Igen tudom, nem ez volt a kérdés, de gondoltam ideírom a korrektség jegyében.
Egy kapcsolat nem arra való, hogy legyen kibe üríteni.....
Értem én, hogy feláll, és kell vele kezdeni valamit, de akkor miért nem mennek el hivatásoshoz, vagy valami? A barátnő nem csak arra van, hogy enyhítsd a bizsergést a farkadban :DDD
30 év körül még mindig, ott tartok, hogy nem volt semmi.
Frusztrált vagyok ? Igen .... de miért mert rengetegen komolyan sokan elutasították már az ismerkedés kezdeti fázisait is, ha kapcsolata van megértem, ha meg nem akkor igeni haragszom. Megértem, hogy nem tetszhetek mindenkinek de mikor már majdnem egy év múlva sem jön össze még egy randi sem akkor az bár kicsit sok és igenis haragszom, de inkább a világra nem pont a nőkre. Miért haragszom ? Mert ez teszt frusztrálttá, hogy ha meg feszülök akkor sincs lehetőségem, hogy elmenejek valahova egy nővel úgy, hogy nincs kijelentve, hogy az baráti kapcsolat... még randinak sem enne muszáj nevezni de essem jön össze. Miért akarok mégis barátnőt ? Mert vágyom rá, mert bárhova megyek buszon vagy munkahelyre mindenütt vannak csinos nők és felébresztik bennem a vágyat, hogy a közelébe szeretnék lenni egy nőnek. Ha nem kínozna ez a gyötrő vágy akkor valószínűleg nem foglalkoznék vele, olyan lenne mint egy luxus Jacht szép meg minden de nem venném meg még akkor sem ha lenne rá pénzem. Jól keresek elmehetnék fizetőshöz de attól félek még szerencsétlenebbnek és frusztráltabbnak érezném magam, hogy vissza is igazolom tettekkel, hogy erre a szintre jutottam, hogy már másképp nem tudom megkapni.
Hát ezért akar mindenki barátnőt. Ha nem lenne a vágy és késztetés akkor nem kellene senkinek még ha utána dobnák sem. Mert ha aszt veszed néha sokkal jobb egyedül mint, hogy egy életen át eltűrd magad mellet valaki baromságait, főleg akkor kínos ha csak azért töröd el mert kell valaki.
Mert az örök megbélyegzést von maga után. Elég itt az oldalon körbekérdezni. 10-ből 7 csaj azonnali tiltólistára rak mindenkit aki már "élt ezzel a lehetőséggel".
Te is elég frusztrált lehetsz, ha mások frusztrációja zavar. Nem gondolod, hogy ez szánalmas?
Amúgy nem tudom, kik azok a "pasik".
Én is tiltólistára rakom, de akkor mi más megoldás van? :D Szenved? Vagy kihasznál valakit? Az miért jobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!