Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Neten lévő lányokba miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten lévő lányokba miért nincs meg az az emberi tulajdonság, ha valakivel beszélgetnek, akkor másnap is beszéljenek?

Figyelt kérdés

Illetve ha valamibe maradunk, akkor miért kell ezen változtatni? Miért nem lehet folytatni egy beszélgetést? Miért kell mindig a legelejétől épitkezni? Azt tapasztalom hogy hiába sikerül jól az első beszélgetés, következő beszélgetés már érdektelen, hiába hoznám fel a találkozást amit először átbeszéltünk, úgy is az van belőle hogy háát most nem jó, meg nem ér rá.

Illetve hiába próbálok belemenni mélyebben témákba, azért hogy megismerjen, másnap már ugyanúgy kezel mintha meg se történt volna a beszélgetés. Nem tudom mégis mit kellene tennem, csinálnom hogy a lány tényleg érezzen valamit, és ne csak mondja.

Én azt látom hogy Nőkön múlik kizárólag ez a dolog.

Gyengébbek kedvéért, Nem azt várom hogy széttegye a lábát nekem, és internetes nőkről van szó. Oké.. lehet azzal jönni még hogy Nem kötelező semmi, de ez elég gyenge érv, ráadásul úgy hogy társ kereső oldalon van fent, és leáll velem beszélgetni kibontakozni, tehát nem én erőltetem rá. Én csak természetességgel érzem hogy lépnünk kéne tovább. de nem tudunk ilyenek miatt. Kezdem azt hinni hogy csak szórakozásból vannak fent, semmi komolyabb.

2016. dec. 8. 08:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Beszélgetős oldalból nem nagyon van.

De továbbra sem jelenti azt, hogy aki társkeresőn fenn van, azt meg fogod dugni.

2016. dec. 8. 13:27
 12/14 anonim ***** válasza:
40%
A társkeresőn tartózkodó nők nagyrészével az a baj, h nem azért van ott amiért létrejött az oldal. Sokan passzióból, szórakozásból vannak fent, h az egójukat növeljék, nézzék ki és mi ír rá, mennyi férfinak kellenének. A másik fele meg chat oldalnak használja ezeket az oldalakat nem tom miért... Társkeresőn annyi esélyed van összejönni vkivel, mintha megnyernéd a lottót. Nekem van ismerősöm aki társkeresőn jött össze a palijával, de pl. én évekig próbálkoztam és nulla eredmény volt. Beszélgetések voltak, randi is, de semmi több. Ez van. Azért hajrá ne add fel. De 1 beszélgetés után ne várj csodát, nekem volt egy csaj akivel 1 hónapig dumáltam, mire rávettem skype-ra, onnantól kezdve meg alig lehetett lelőni, és csak a távolság miatt nem lett semmi végül.
2016. dec. 8. 17:15
 13/14 anonim ***** válasza:
A jó és az ELÉG JÓ közötti különbséget nem érted. Ha nem aktív utána, nem volt elég jó.
2016. dec. 8. 17:18
 14/14 anonim ***** válasza:
44%

"Én azért csinálom ezt, mert nem indult meg nálam semmi egy beszélgetés alkalmával, ez nem jelent többet egy két kellemes óránál. Nem marad meg a vágy, hogy beszélgessek a másikkal másnap vagy harmadnap. Nem kattog rajta az agyam, sőt, nagyrészt eszembe sem jut. Könyörgöm egy beszélgetés volt interneten. Szerintem azzal nem stimmel valaki, aki ennyitől lelkes lesz és alig várja a következő csetelést."

Ööö szóval azért nem, mert nem indult meg semmi, de akinél meg megindul valami, az nem normális? Azért elgondolkodtató, hogy ilyen logikával rendelkező emberek vannak jelen társkeresőn :D

2016. dec. 8. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!