Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszélnem kell egy fiúval, beüt a kékhalál. X) Mi erre a megoldás?
Illetve ha szóba áll velem egy srác, az még nem gond. Általában kíváncsi vagyok rá és szívesen megismerném én is. Egészen addig amíg le nem esik hogy ismerkedéses ismerkedés céllal szólt hozzám. Attól a pillanattól lefagyok és gyakori jelenség h nem tudok ránézni, nem tudok válaszolni, csak mosolygok az orrom alatt, és valamilyen szuper tehetséggel egy fél perc alatt tönkre vágom a csevejt, aztán jobb nem lévén elköszönünk.
Ez nagyon gáz xD… Olyan elviselhetetlen szorongó, nyomasztó érzés támad bennem minden alkalommal.
Mással ez nincs így?
Van erre valami „gyógyír”?
Igen, a lényeg, hogy minden pillanatban önmagad tudd adni, vagy legalábbis azt kommunikáld kifelé, amit belül is szeretnél.
Az ilyen stresszes-szorongós beszélgetésekhez nekem az segített leginkább, hogy elolvastam egy könyvet, az ismerkedés pszichológiájáról felépítéséről szól.
Annyiban segített nekem, hogy van támpontom arról, hogy mi következzen épp a beszélgetésben, így picit kiküszöbölhető az ilyen leblokkolás, amire nálam is gyakran van példa :D És ízelítőt ad ahhoz is, hogy észrevegyem a másik félnek mire lehet szüksége, mi az amitől neki élvezetes a beszélgetés, és megkedvelhet engem.
Első benyomás a címe, torrenten fent van :)
24f
A lényeg, hogy ne üldözd el azt, aki őszintén szeret téged.
Valahogy jelezd felé, tudasd vele, hogy nem vele van bajod, csak időre van szükséged.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat!
Megpróbálom betartani a tanácsokat :)
És lehet, hogy tényleg úgy fogom csinálni, hogy ha nagyon kellemetlen lenne a helyzet, elmondom finoman az igazat, hogy ilyenkor általában mindig zavarban vagyok...
És ha ez neki nem teszik, odébb is állhat >.<
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!