Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magányos lányok vannak itt az oldalon?
Azok nincsenek!
Csak magányos pasik vannak itt.
És magányos lányok, akik ismerkednének?
25F
"Igen, csak nem keresek senkit."
Mert még nem ismersz engem. :D
#2 a magányos és az egyedülálló nem feltétlenül ugyanaz, van hogy nem is fedik egymást. Rossz esetben még egy rossz kapcsolatban lévő lány magányosabb lehet, mint aki egyedül van, de vanna mondjuk barátai. :)
Én speciel mindig kedveltem az egyedüllétet, de emellett gyakran járunk össze a csajokkal meg a haverokkal, és így magányosnak nem éreztem magam talán soha. De ez sem azt jelenti hogy mindig vigyorgok mint a tejbetök.
Amire viszont kiváncsi lennék, az az, hogy miért tetted fel a kérdést? Már annak is csak kb 20% a valószínűsége, hogy akire ráírsz itt, az 50km-en belül lesz, még kevesebb hogy pont be is jöttök egymásnak kölcsönösen, de ha mindezek megvannak, akkor is millió meg egy dolgon tud elcsúszni eg kapcsolat, szóval szerintem sokkal egyszerűbb, és hatékonyabb, ha nyitsz a környezetedben lévő emerek felé.
Próbálkozni azért lehet.
Ha budapesti talán több esélye van, mert az ország 10 százaléka ott él.
Vagy valami nagyobb egyetem városban lakik. Szeged, Pécs, ilyesmik.
Amúgy egy kapcsolat kismillió dolgon csúszhat el, ez így van.
Tehát az időmúlásával a kapcsolatok száma csak növekszik, viszont csak egy vagy nulla kapcsolat lesz, ami végleg jó marad. Tehát a kapcsolatok száma tart a végtelenhez a jó kapcsolatok száma pedig maximum egy
lim 1/n = +0
n-->végtelen
Ez matematikailag levezethető, és mégis vannak tartós jó kapcsolatok. :D
"Mert még nem ismersz engem."
Mert még nem láttál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!