Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők túlnyomó többsége minek nem szeret interneten ismerkedni?
Mert ahogyan mondták is személytelen. Nem élő. És az mondjuk oké, h írok valakivel, esetleg külsőre is tetszik, viszont nincs kémia, és számomra onnantól lesz uncsi, és onnantól vége is.
17L
10-es te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak játszod a nem létező eszedet??
Interneten azért veszélyes te féleszű, mert nem tudhatod mit akar valójában az illető és ki van mögötte valójában. Bizalmat ébreszt, aztán amikor találkoztok jöhet a naaagy pofára esés haha!
Továbbá egy csomó dolgot leírsz neki, mert te már csak ilyen eszetlen szerencsétlenség vagy, hogy nyitott könyv leszel az az adataiddal és a kis sztorijaiddal együtt..
Együgyű! Ez nem elég indok?
#25: Oké, lépjünk túl azon, hogy milyen primitíven tudsz kommunikálni.
Ha élőben odalépek hozzád, mennyivel tudsz rólam többet, mintha neten beszélgettünk volna 1 hónapot? Semennyivel. Ez az "érved" ki is van lőve.
Azt meg nem írtam, hogy én bármi olyan személyes infót megosztok neten, amit nem akarok. Pont ezt írtam: Ha valaki ezt csinálja, azért nem a net a felelős, hanem az, aki leírja a dolgokat. Amúgy élőben is áll a helyzet. Vagy élőben nem osztasz meg magadról információt? De.
De remélem, hogy feldobtam az estét azzal, hogy találtál valakit, akit random hülyézhetsz, mert nem olyan átgondolatlan, mint te. Szép estét! :D
#29: Ha valaki elég értelmes és érette, akkor képes neten normálisan beszélgetni és megismerni a másikat. A baj az, hogy egyszerűen rengeteg ember nem képes. És ezért a net lesz a veszélyes és a rossz. Nem, nem az. Sosem az eszköz a hibás. Mindig vicces olvasni, amikor egy eszköz van hibáztatva. A facebook miatt nem beszélgetnek egymással az emberek és hasonló átgondolatlanságok.
Az teljesen rendben van, hogy nincs közvetlen érintkezés és hatások. Ebben igazad van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!