Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjen egy otthon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjen egy otthon ülős lány Debrecenben? 22/L

Figyelt kérdés
Munkámon kívül nem járok sehova, meg nem is tudnék kivel. Társkereső nem vált be. Leszólítani az utcán meg úgysem fognak...:/ Mit tegyek akkor?
2016. dec. 5. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De furi..bár értem miért olyan nehéz párt találni. Sokan járnak ebbe a cipőbe, nemtől függetlenül. Igazából kicsi az esélyed, hogy megismerkedj bárkivel is ha csak otthon ülsz és várod a csodát.
2016. dec. 6. 01:40
 12/15 anonim ***** válasza:
77%

Elég sok hely van. Egy este valamelyik beülős szórakozóhelyre akár egyedül is, elmész fixen találsz embereket, most van a karácsonyi vásár a fő téren ott is sok ember van, nézelődsz és hátha, buszon, villamoson esetleg. Sajnos más lehetőség nem nagyon van. Vagy mondhatni nincs. De menni fog az. Debrecen egy viszonylag nagy város, össze fog az jönni!

19/F

2016. dec. 6. 16:33
 13/15 anonim ***** válasza:

Irhatsz nekem is :)

A társkereso nekem sem vált be, az utcai leszolitást pedig manapság már zaklatásnak veszik.

2016. dec. 19. 19:42
 14/15 anonim ***** válasza:

Aki otthon ül, az magára marad!

Senki nem tudja, hogy te épp pasizni vágysz, otthon csak masztizni lehet.

Szedd össze magad, mert anélkül "úgy" maradsz:)

2017. márc. 25. 10:39
 15/15 anonim válasza:
Regisztráljál társkeresőre,vagy ne ülj otthon
2017. máj. 20. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!