Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig húzódik általában egy ismerkedési fázis? Mennyi az az időtartam ami után már biztos, hogy csak barátok lesztek és nem lesz több?
Figyelt kérdés
Ameddig még csak beszélgettek, megismeritek a másikat, de nem történik ezen kívül semmi más.2016. dec. 4. 20:36
11/13 anonim válasza:
Mi is a barátommal egy baráti társaságban voltunk, és fél évig tartott, mire összejöttünk (onnantól kezdve, hogy megismerkedtünk)...
12/13 Sunshinedoll válasza:
Én az előző párommal 2-3 hónapig ismerkedtem, mielőtt eldöntöttem, akarok-e tőle komolyat vagy nem :D Na most, a pasik többsége nem lesz ilyen türelmes.
13/13 anonim válasza:
Nekem volt már 1 hónapos ismertségből kapcsolatom, meg 5 évesből is. Nincs rá egyértelmű válasz.
A mostani párommal olyasmi volt a helyzet kb, mint amit írsz: közös baráti kör, hetente/kéthetente találkoztunk. 3 év után jöttünk össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!