Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ideig húzódik általában egy ismerkedési fázis? Mennyi az az időtartam ami után már biztos, hogy csak barátok lesztek és nem lesz több?
Ha az első randin nincs csók, akkor abból szinte biztosan nem lesz több.
Ha volt csók, de utána telnek-múlnak a hetek, és nem léptünk tovább, akkor ugyanaz a helyzet, abból sem lesz több.
Nem randiztunk még, csak egyrészt közös a baráti körünk, így szoktunk kb egy héten egyszer max kétszer összefutni, de elvileg én is tetszem neki...
Csak nem tudom, hogy ez így a jelenlegi formában meddig mehet még. Előbb-utóbb valamelyikünknek lépnie kell majd.
Nálam első randin akkor sincs sem csók sem szex, ha évek óta bele vagyok habarodva, de csak most adódott lehetőség arra, hogy párkapcsolat legyen köztünk... Azok meg soha nem érdekeltek, akiknél a testiség mindenek előtt, velük nincs dolgom.
Természetesen a testiség is része egy párkapcsolatnak, de nálam az nem megy úgy, mint a nyulaknál. :-)
pár tali...
ha addig nem történt semmi, akkor már felesleges.
Első randin még okés, hogy nincs csók, talán belefér, meg függ is a szitutól
de amikor már másodszorra is kettesben találkozunk, és nincs semmi, akkor ott valami már nem stimmel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!