Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a fiatal nagyon szép lányok (20-25 éves korosztály) többsége szinte ugyanúgy néz ki, egyforma a stílusuk (vagyis nincs stílusuk), egyforma a sminkjük, és az arcuk is egyformák. Miért nincsenek egyéniségek a szép lányok körében?

Figyelt kérdés

2016. dec. 4. 18:14
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez a standard szépség. Aki nem így néz ki, arra nem mondják, hogy nagyon széo, csak iszonyú ritka esetekben.

22/L

2016. dec. 27. 00:46
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Azért néz ki az összes 'szép lány' ugyanúgy, mert te azt tartod szépnek. Aki nem felel meg a szépségideálodnak, az máshogy néz ki. De ő már neked nem szép. Ha más külsőt is hajlandó leszel szépnek látni, rögtön lesz többféle...
2016. dec. 27. 02:13
 23/27 anonim ***** válasza:
33%
Egyszerü, ez a nyilvánosság által nyomott szépségideál manapság. Én csak konzumidiótáknak hívom őket. Konkrétan igaz az az állítás, hogy 12 egy tucat ezekből. Teljesen érdektelen, melyikkel ismerkedsz össze, mert ha egyikkel sikerül, ismered az összeset. (Tapasztalat)
2016. dec. 27. 02:18
 24/27 anonim ***** válasza:
Engem az zavar bennük a legjobban, hogy mind mini ölebet tart és dohányzik. Bár engem már nem érintenek maximum majd a fiamnak lesz hozzájuk szerencséje...
2016. dec. 27. 02:34
 25/27 anonim ***** válasza:
100%

Ez aztan nagyon jo. Dontsetek mar el vegre, hogy t akartok!!

A baratno legyen szep, de ha szep, akko miert olyan mitn a tobbi (mert ez az altalanosan elfogadott!!!)

Ha mer maskepp kinezni, akkor mar rafogjatok, hogy kulonc, de itt meg sirtok, hogy miert nincs egyeniseguk.

Most komolyan??

Sajat tapasztalatom is, hogy amikor rockerkent vagyok feloltozve, megyek koncertre, sokkal de sokkal kevesebb pasi nez meg, mint amikor "normalis" ruhakat hordok. Pedig a bakancs, neccharisnya, fekete mniniszoknya lancokkal igenis szexi.

Na mindegy, azt hiszem aki itt sor, hogy a lanyoknak nincs egyeniseguk, az nem is lenne eleg, hogy egy olyan la randizzon, akinek tenyleg van.

2016. dec. 27. 09:36
 26/27 anonim ***** válasza:
Mert a mai lányok divat macák.
2017. febr. 27. 13:12
 27/27 Missi_Key ***** válasza:
Talàn pont attól làtod szépnek öket, hogy ugyanugy néznek ki
2018. jan. 2. 01:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!