Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van esélyem 10/10-es lánynál?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélyem 10/10-es lánynál? Lassan 26 éves leszek és munkanélküli vagyok. Az anyámékkal élek és szűz vagyok. Lenne valaki aki hozzám jönne ezek alapján feleségül?

Figyelt kérdés
2016. dec. 3. 18:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez még hogyhogy nincs a humor kategóriában?
2016. dec. 3. 19:03
 12/19 anonim ***** válasza:
67%

Aha, és még a nőknek vannak irreális elvárásaik... :-D

1. Úgysem egyből nősülsz.

2. Mégis mit akarsz munkanélküliként? Anyuci-apuci helyett egy másik eltartót, vagy a csajt is beköltöztetni a szüleidhez, és ők majd eltartanak kettőtöket, meg még a leendő unokákat is?

3. Ez a pontozás értelmetlen, lehet, hogy aki számodra 10/10-es, az másnak mondjuk az 1-es szintet sem üti meg...

2016. dec. 3. 19:04
 13/19 anonim ***** válasza:
56%
Nekem itt egyetlen kérdésem van...aki elhiszi hogy ennek a kérdésnek van valóságalapja.. annak azért annyi esze még van, hogy levegőt vegyen? Ennyi buta idiótát...édes istenem
2016. dec. 3. 19:16
 14/19 anonim ***** válasza:
81%
Barmikor talalhatsz munkat. Ha talaltal munkat barmikor elkoltozhetsz otthonrol. A szuzesseg elvesztese is barmikor megtortenhet. Lehet 2 het es nyero szeria kezdodik az eletedben.
2016. dec. 3. 19:20
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
Persze 14-es! Munka, külön lakás...csupa olyan dolog,ami a nők szemében dög unalmas. Mi élvezet van abban, ha meg van az anyagi biztonság, nem kell kerülgetni az apóst-anyóst? A nők igen is szeretik, ha anyuka mindig a közelben van, imádják ha valakit nekik kell eltartani :) Ilyen tanácsokat adni, munka, külön élés... teljesen kihalt az emberekből a jó indulat, csak a rosszat akarják a másiknak :)
2016. dec. 3. 19:37
 16/19 anonim ***** válasza:
64%
Anyádékkal élve házasodni? Hogyan? Odaviszed az asszonyt is? Oda is potyogtasson neked? Nem értem, mit szeretnél...
2016. dec. 3. 21:21
 17/19 A kérdező kommentje:
Puncikát kérek Karácsonyra!
2016. dec. 6. 11:44
 18/19 anonim ***** válasza:

Parancsolj...

[link]

2016. dec. 6. 11:49
 19/19 A kérdező kommentje:
Igazi pinácskát szeretnék!
2016. dec. 8. 12:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!