Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Ti milyen személyiségvonásokat értékeltek a legnagyobbra egy férfiban?
- Öszinte.
- Korrekt.
- Hűséges.
- Nagylelkű.
- Nyugodt ( már olyan értelemben, hogy nem ordít / csapkod.. minden kis apróságon.
- Realista ( lássa, amiben jó vagyok, és azt is amiben nem.
- Nyugalmat / Biztonságot áraszt, ( Számomra. )
- Tisztel.
- Jól kommunikál.
- Nem sepreget semmit a szőnyeg alá.
- Gondoskodó. ( Nem mint egy öt évessel, hanem Mint egy Nővel. )
- Erős, határozott jellem, de ha hibázik/ téved, mint minden ember. Méltósággal vallja be.
- Legyen egy saját gondolat / érzelem világa, amibe szép lassan beenged és egy közöset is létre hozunk..
Azt hiszem ennyi. Próbáltam normálisan megfogalmazni! És természetesen vissza kap mindent.
Nem tudom.
Mármint nyilván legyen okos, intelligens, vicces meg kedves, de ezeket nem nagyra értékelem, hanem ez konkrétan az alapvető minimum, és ezért extra pont nem jár :D
Nagyra értékelem, ha ezen felül (!!) fegyelmezett, ha jól ismeri saját magát és nagylelkű és főz rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!