Leggyorsabban/legnagyobbra növő baromfi? (hús hasznosítású)
Figyelt kérdés
2015. jún. 24. 21:00
1/2 anonim válasza:
Húsra ezt a sima fehér húshibrid csirkét ajánlom. Minden évben szoktam venni vagy 15 darabot és 6-8 hét alatt vágósúlyt eléri, és lehet vágni. Kell egy kis táp is hozzá, de a vége közepe felé én már darára átállok. Ugyanolyan nagy lesz mintha tápot nyomatnék bele. Nem drága napos korban darabja, szerintem ezt vegyél, próbáljátok ki.
2/2 anonim válasza:
én is ezt a fehér húshibridet ajánlom. Egyetértek az előttem szólóval. Csak még annyit mondanék hozzá, hogy ha vágod akkor óvatosan, mert szó szerint törik meg szakad szegény állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!