Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol keressek intelligens/értelmes nőt?
Magyarországon szép nőt találni nem nehéz, de olyat találni, aki intelligens is egyben már sokkal nehezebb.
Olyan nőre gondolok, akinek véleménye van a világ nagy dolgairól, de nem olyan véleményre gondolok, mint amikor facebook-on egy pózolós kép mellé kiír egy ősi kínai bölcsességet: "Küzdeni csak azért lehet, aki akarja, hogy küzdjenek érte", meg hasonló indián bölcselet egy provokáló csöcsöcs, kacsaszájas kép mellé.
Olyan nőre gondolok, akinek véleménye van és azt ki is mondja, de nem nagy pofával, alpári módon, mert apukája nem vágta szájon kishercegnő korában, ahogy a fiú gyerekeket szokták és ezért ahhoz van hozzászokva, hogy bármit kimond és az úgy van, hanem kimondja, amit gondol és azt kulturáltan teszi és meg is érveli, mert vannak érvei.
Olyan nőre gondolok, akinek van világképe. Van elképzelése a saját jövőjéről, de legalábbis vannak tervei, céljai.
Olyan nőre gondolok, aki többet tud mutatni, a belső világából, értelméből, mint pár kihívó facebook kép, amire ránézek és csak annyi jut eszembe "Hm ezt megdu_gnám" (így tárgyas esetben).
Olyan nőre gondolok, aki jaaaaj Isteneeeem, nem halmoz mássalhangzókaaaaaat és nem ír egybe hosszúszövegeketazértmert ez trendi.
Olyan nőre gondolok, akit ha megkérdezek, hogy mik az erősségei, vagy jó tulajdonságai a saját testi szépségét nem nevezi meg, de persze tisztában van azzal, hogy ő jó nő és nem álszenteskedik.
Én is azt hittem, hogy ilyenekből van sok, merthogy nyilván nem a magamutogatókból és értelmesekből áll mindössze a nőpopuláció, de aztán rájöttem, hogy hiába _tűnik_ valaki normálisnak, intelligensnek, meg még az alap megnyilvánulásai is hiába jók, ha egy kicsit mélyebbre ásunk, kiderül, hogy nincsenek valódi, saját gondolatai az életről, nincs saját véleménye, nem lehet vele mélyebb dolgokról, a világ nagy dolgairól beszélgetni, mert olyan kis demóverziós gyámoltalan, mában élő kislányka.
De persze lehet csak az én szellemi elvárásaim magasak.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!