Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, benneteket nagypn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, benneteket nagypn zavarna az, ha a kiszemelt pasi kicsit "parasztosan" beszélne?

Figyelt kérdés
Pl.: dikk, meny má, oszt, ahun van

2016. dec. 1. 22:02
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tegnap nevetve a kérdésemre válaszolva csak annyit mondott hogy: edd ki a vetést? Ez mit jelentene?
2016. dec. 1. 22:41
 12/20 anonim ***** válasza:
79%
Szóba se állnék ilyen műveletlen suttyóval.
2016. dec. 1. 22:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Az ilyenen megállás nélkül nevetnék, nagyon poén! :D
2016. dec. 1. 22:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Amiket felsoroltál az nem "parasztos", hanem "rejtett tartalékos". :P
2016. dec. 1. 23:02
 15/20 anonim ***** válasza:
Most miért kell lepontozni? A Légy jó mindhaláligban is mikor olvastam, hogy "széna-e vagy szalma", annyit nevettem.
2016. dec. 1. 23:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj ez de ideillik :D

[link]

2016. dec. 1. 23:06
 17/20 anonim ***** válasza:
ha parasztosan beszélne, nem ő lenne a kiszemelt
2016. dec. 1. 23:08
 18/20 anonim ***** válasza:

Az oszt, ahun parasztos, a dikk he inkább cigányos. Nem mindegy, hogy csak poénkoDIKK, vagy így beszél csak. Néha én is megeresztek ilyeneket de csak viccből. Amúgy csak annyi kirívó van a beszédemben, hogy fűtés, hűtő, műtő, szőlő....hasonlókban megnyomom a t-t vagy az l-et, mert Veszprém megyei vagyok. Egerben egyből levágták. :D

30/f

2016. dec. 1. 23:16
 19/20 anonim ***** válasza:

8-as jol irta. Az en férjem pl szabolcsi. Neki is van egy egészen apró tajszolasa, de alapból nem így beszél. Es a szülei, falubeli ismerősei sem. Hozzáteszem, h nekem anyukám is szabcsi, igy nekem is jópár rokonom el vidéken es egyikük sem beszél igy, max egy kicsit " izesebben", de meg ez sem feltűnő, csak a tősgyökeres pesti fulnek. Ez amit irsz, az ilyen putrisoros hodaszi c..szint.. :)

Az teljesen mas, h bizonyos szavakban megnyomja pl az " au" hangot ( pl: jaaauuu van! :) párom mondjuk direkt csinálja), meg az is, hogy " dikk maan" es tsai.

De ettol függetlenül a férjem teljesen kulturált es okos ember. Ez azert nagy mértékben számít. Igy részéről a tajszolas inkabb aranyos..

2016. dec. 2. 06:45
 20/20 anonim ***** válasza:
#11 edd ki a vetest azt jelenti h kapd be....
2016. dec. 2. 06:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!