Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért élnek álomvilágban az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élnek álomvilágban az itteni emberek hogy a nőknek a pénz és külső számít első sorban?

Figyelt kérdés
Csomó átlagos közmunkást ismerek akiknek csinos barátnőjük van. Mivel fiatal pályakezdő közmunkásokkal foglalkozok így úgy gondolom reálisan látom azt hogy a nők nagyobb részének nem a pénz számít. Igen Pesten élő férfiakról beszélek....
2016. nov. 30. 09:10
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
0%

"Szobából, 4 fal közül írogatnak, nincs kapcsolatuk a külvilággal."

Ott a pont. Az ilyen szerencsétlenek a legnagyobb nőgyűlölők egyébként.

2016. nov. 30. 22:50
 22/32 anonim ***** válasza:

"Szinte mindig elszabadul a pokol, hogy ez mennyire nem szexi, meg ki akar megdugni egy ilyet, meg ki nyúlna a bugyijába - azaz kizárólag az alapján ítélik meg azt a nőt, hogy megdugható-e :D"

Azt mondjuk nem tudom, miért fordítja valaki az idejét ilyeneknek az olvasására.

"És ami még jobb: rengeteg szintén nőnemű is ezt fröcsögi ezerrel :D Tehát ezek a nők saját maguk is kb csak egy árucikként látják magukat, akiknek az a dolguk, hogy csinosak/dughatók legyenek, mert ha nem azok, akkor mindegy, milyenek, az rossz :D"

Hát ha ők boldogan asszisztálnak ehhez, akkor valóban nehéz mit tenni... de valahogy a külsejüket áruba bocsátó nőknél csak az ellenük felszólaló nőkből látni kevesebbet.

2016. nov. 30. 23:59
 23/32 anonim ***** válasza:
Fordítsuk meg a dolgot. A nőknek nem számít a pénz, nézzétek mennyi gyönyőrű lány sétálgat üres zsebű srácokkal. Látjátok azt a töménytelen pattanásos nyakú srácot azokkal az dögös csajokkal? Hallottátok, hogy Palvin Barbi megharagudott Hamiltonra és inkább Pistát keresi? Néhol kisarkítottam, hogy egyszerűbb legyen.
2016. nov. 30. 23:59
 24/32 anonim ***** válasza:
29%

Szóval neked csak a topmodell külsejű, gyönyörű nők számítanak nőnek? A pattanásos nyak meg bizonyos kor felett szimpla igénytelenség, bár ma is láttam egy pattanásos srácot gyönyörű barátnővel. Rendszeresen látok nagyon szép lányokat nem olyan jóképű és gazdag srácokkal, csak az nem veszi észre ezeket a párokat pl. az utcán, aki annyira bele van merülve a saját megmerevedett kis világképébe, hogy azt sem látja meg, ami a szeme előtt van.

De mindenben van igazság, a jó külső és a pénz egy plusz (amit meg is lehet szerezni megfelelő erőfeszítésekkel), de nem a siker egyetlen záloga, főleg nem hosszútávú kapcsolatoknál.

2016. dec. 1. 00:18
 25/32 anonim ***** válasza:
Én barom meg még oda is írtam, hogy néhol kisarkítottam a dolgot. Kár volt odaírni. Egyébként a kérdés eleve csinos lányokról volt feltéve. Kicsit visszább linkeltem is, hogy mi a csinos nálam. Hát nem egy Palvin Barbi van a képen. De gondolom te sem a pattanásos nyakúakra buksz attól, hogy most megsímogattad kicsit őket.
2016. dec. 1. 00:29
 26/32 anonim ***** válasza:

Nem bukok rájuk, mert férfi vagyok. Az előbb pont írtam személyes példát "csinos lány, pattanásos srác" példára. A sarkításról meg annyit, hogy aki itt panaszkodik, az szinte mindig kivétel nélkül ezt teszi. Fekete-fehér módon gondolkozik, mert a monitor mögött ülve, a világ működéséről különböző elméleteket gyártva ehhez szokott hozzá.

Nyilván az ember nem veszi észre azokat a tényeket, amelyek szembemennek a hiedelemrendszerével, mert így a legkönnyebb megőrizni azokat. A külsejük miatt panaszkodó (és az ügy érdekében semmit sem tevő - de ez más téma) srácok előbb fognak észrevenni egy magas, jóképű srácot az utcán csinos lánnyal az oldalán, mint egy nem olyan jóképűt. Utóbbi esetben megracionalizálják, hogy biztos csak gazdag a srác.

2016. dec. 1. 11:21
 27/32 anonim ***** válasza:

"Fekete-fehér módon gondolkozik, mert a monitor mögött ülve, a világ működéséről különböző elméleteket gyártva ehhez szokott hozzá."

Ez a mondatod pont egy monitor mögött ülve elmélet gyártása során keletkezett.

De egyébként értem kikre vonatkozik ez. Azokra a kockákra akik a gép mögül írogatnak és elzárkóznak a társadalomtól, társaságoktól, de azért fikáznak mindenkit. Rám azért nem vonatkozik ez, mert ennek az oldalnak és néhány másiknak a használatán kívül emberek között töltöm a napjaimat. Bulikba járok, különböző haveri körökbe és nőkkel is van kapcsolatom. És látom azt, hogy vannak kivételes esetek, de nagyon sok olyat is látok ami miatt itt rengetegen síránkoznak. És attól, hogy néhány "közmunkásnak" meg pattanásos "csúnya" srácnak vannak barátnőik függetlenül attól, hogy szép vagy kevésbé szép lányok, szerintem nem ez a gyakori dolog. Persz a srácok is hibásak, a lányok is, meg legfőképp a világ változása amit sokan nem tudnak lekövetni és emiatt nem túl boldogok. Hiába ekézik itt a srácokat, hogy változzanak meg, legyenek ilyenek meg olyanok és akkor kellenei fognak a nőknek, ha egyszer ők olyan emberek amilyenek. És a világ trendjéhez próbálják igazítani itt őket, hogy szóba álljanak velük is a nők. Mert, ha itt feltesz egy srác egy kérdést, hogy mirt nincs nője akkor az az általános válasz, hogy nézd meg, hogy milyenek azok a srácok akiknek mindig pörög a p.csén egy új csaj, nézd meg milyenek ők, hogy viszonyulnak a nőkhöz és "fejleszd a személyiséged" és válj olyanná mint ők. Szerintem nagyon kevés olyan srác van akinek olyan rossz a szemlyisége, hogy azon változtani kellene. A valóság az az szerintem, hogy van egy világi trend és, ha nem tartozik bele a srác akkor örülhet, ha talál magának valakit. De hasonló elmondható a nőket illetően is.

2016. dec. 1. 12:17
 28/32 anonim ***** válasza:

Amit írtam, az tapasztalatokon alapszik, nem csak egy üres elmélet, amit a monitor mögött kitaláltam.

Az a baj, hogy nem a nők döntik el, kihez vonzódnak. Lehet őket ekézni, hogy "csúnya, gonosz, felszínes rbancok", de nem azért nem vonzódnak a kedves aranyos fiúkhoz, hogy jól kiszúrjanak velük, hanem mert egyszerűen nem éreznek semmit és kész. Mi sem vonzódunk egy 120 kilós nőhöz (jó, van aki igen, de ez nem túl gyakori :D), szóval ha egy ilyen nő akar valamit a férfiaktól, akkor vagy megkeresi azt a 0,1%-ot, aki pont őt keresi vagy lefogy. A gátlásos, otthonülő, teszetosza férfiakra ugyanez igaz, és ezen semennyi online siránkozás, panaszkodás, düh, frusztráció, nőgyűlölet stb. nem változtat.

2016. dec. 1. 23:00
 29/32 anonim ***** válasza:
Sokan vannak akik nem dagik és úgysem találnak senkit. Nem elég fäsza gyerekek az elvárásokhoz. Fogyjon le, gyúrja ki magát olyanra mint amilyen alfát elfogadnak a nők.
2016. dec. 1. 23:51
 30/32 anonim ***** válasza:
Úgy érzem, nem jött át a hasonlat. Arra céloztam, hogy ahogyan a férfiak többségének nem jön be a kövérség egy nőben, úgy a nők többségének sem jön be a határozatlanság és az önbizalomhiány egy férfiban. És ez nem döntés kérdése, legalábbis én férfiként nem döntöttem el tudatosan, hogy "márpedig nem fogok szexuális vonzalmat érezni 120 kilós nők iránt, hogy ezzel jól kicsesszek velük és tönkretegyem az önbizalmukat, hehehe", hanem szimplán nem érzek semmilyen vonzalmat. Hasonlóan a nők többsége sem érez semmit egy kedves, de határozatlan és önbizalomhiányos srác iránt és szintén nem gciségből.
2016. dec. 2. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!