Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyenkor mi van? Itt az ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Itt az ideje visszavonulót fújni?

Figyelt kérdés

Munkahelyemen van egy nő, aki nagyon bejön, én 23 éves vagyok, ő 26. A dolog lényege, hogy az utóbbi 2 hétben elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni. Én megpróbálom mostanában mindig úgy tartani a kajaszüneteket, hogy pont találkozzunk az ebédlőben és mindig próbálok keresni valami ürügyet, aminek kapcsán beszélgetést kezdeményezhetek vele, illetve mindig rámosolygok, ha találkozik a tekintetünk. Valamelyik nap, amikor beszélgettünk az ebédlőben, megkérdezte, hogy mit tervezek ünnepekkor, én azt feleltem, hogy családdal, testvéreimmel van programunk, erre ő azt mondta, hogy azt hitte barátnőmmel töltöm, erre meg azt mondtam, nincs barátnőm. Gondolom ezzel a mondatával akarta kideríteni, hogy van-e barátnőm, amiről én úgy gondoltam, hogy az érdeklődés jele.

Pénteken is találkoztunk kajaidőben, ekkor már egy haverjának panaszkodott, valakiről olyasmiket, hogy "nem tartja őt fontosnak", "mindig kifogja az ilyeneket" stb. és letörtnek is látszott egész nap. Én ebbe a beszélgetésbe már nem szóltam bele, ekkor vált világossá számomra, hogy van valakije. Nagyon ideges lettem a nap hátralevő részében, meg egész hétvégén, sőt most is.

Mit lenne érdemes lépni ilyenkor?

2016. nov. 27. 18:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én azt mondom neked, hogy az ilyen "összetett" érzelemvilágú nőket KERÜLD, mert csak felőrli az idegrendszeredet.
2016. nov. 27. 18:56
 2/13 anonim ***** válasza:
ennek így nincs értelme...hagyd, csak pofára esnél
2016. nov. 27. 19:12
 3/13 A kérdező kommentje:
Én eddig még mindig csak pofára estem minden nőnél.
2016. nov. 27. 19:19
 4/13 anonim ***** válasza:

máskor is ez volt a probléma? mármint hogy foglalt volt

vagy más a hiba?

2016. nov. 27. 19:25
 5/13 A kérdező kommentje:
Nem az, egyszerűen csak fiatal, komolytalan lányokkal próbálkoztam, egyik se volt idősebb 18 évnél. Én meg már akkor is komoly kapcsolatot akartam, meg sokszor elbénáztam.
2016. nov. 27. 19:29
 6/13 anonim ***** válasza:
majd csak jobb lesz és szerencséd lesz...hajts rá a foglaltakra,ha nincs más:D ez nem volt komoly...
2016. nov. 27. 19:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Ha nem akarsz pofara esni, elso korben ne gondold azt, hogy a huszoneves csajok komolyabbak.
2016. nov. 27. 19:35
 8/13 A kérdező kommentje:
Á dehogy, foglaltakkal nem foglalkozok/nem érdekelnek.
2016. nov. 27. 19:36
 9/13 anonim ***** válasza:
igen,nem kor függvénye.
2016. nov. 27. 19:38
 10/13 anonim ***** válasza:
Hagyjad az egészet, a végén te leszel az, akiről az éppen aktuális lelki szemetesládájának pletykálni fog negatív dolgokat! Úgy kell kerülni az ilyen nőket, mint a túl kedves, behízelgő pasikat.
2016. nov. 27. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!