Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban a nők többségi hulladéknak mondja a férfiak átlagát, többségét, ha igen miért?
Nem tudom, mennyire igaz, őszintén szólva gyakorin én ezt inkább fordítva látom nagyobb számban (mármint, hogy a férfiak gyűlölködnek a nők teljes kollektívájára nézve), de ez az én mintavételi hibám is lehet, simán észrevehetetlenül elszalaszthatom azokat a kérdéseket, amiket te figyelsz nagyobb számban. A való életben azonban nem találkoztam sem egyik, sem másik véleménnyel, szóval az én való életbeni tapasztalataim megcáfolják a kérdésed. De ez sem feltétlenül mérvadó, nagyon megválogatom, kikkel kerülök beszélőviszonyba, nem hogy napi kapcsolatba, már amennyire tudom, persze, és a hozzám hasonló embereket nyilván preferálom. Én meg nem gyűlölködöm egyik nemre nézve sem, szóval ez bukta :D
De ha így van, akkor a miért is egyszerű: rossz tapasztalatok, rossz élmények sorozata vezethet idáig, ha kevés pozitív visszajelzést kapsz, ha folyton csak azt találod az ellenkező nemtől, hogy kihasznál, megcsal, nem jó semmire, ésatöbbiésatöbbi, akkor hajlamos vagy ilyen sémát is felállítani magadban róluk.
Nem tudom a nôk tôbsége hogy vélek.
Nöbe és fèrfiba egyarànt van rendes és hulladék is.
Ezt az'oldalt tekintve sztm itt a legtôbbet a nôket gyûlôlô pasik vannak jelen.
N25
Én nem tartom annak, mert nem akarok senkit megbántani, de elég kiábánrdító a helyzet. És hogy miért? Mert ez tapasztalom. Nem ismerek egy normális férfit sem a környezetemben. Persze nem rossz emberek, csak szerelmi/érzelmi /párkapcsolati értelben gázosak.
Ilyeneket ismerek:
mentális beteg, fogadásból jár a nővel, nem meri bevallani, hogy szakítottak vele, azt állítja fordítva volt, minden évben könyörög egy nőnek hogy járjon vele, mert ő tudja, hogy mi kell neki, elsírja magát ha sötétebb bőrű embert lát, az anyja vágja a körmét, szertinte a nőnek hosszú haja kell legyen/gyereket kell szüljön, szerinte a férfiak minden nőt meg akarnak dugni és ez természetes, aki mégis hűséges annak medált kéne adni, folyton le akarja nyomni a nőket, ő mindent jobban tud, mindig nagyobbat akar mondani, szerinte az bűn ha a nő csalfa, de az nem, ha a férfi és így tovább. Aztán ismerek embereket a szexiparból és megdöbbentő, hogy mennyi normális, tisztességes, jól kereső, boldog kapcsolatban élő ember vesz pénzért szexet. És ezek nem csak egyszeri esetek, hanem baráti társaságok, csoportok, munkahelyek! Interneten x év alatt kb 1 normális levelet kaptam, a többi: 1, Szia, hogy vagy? 2, valami perverz beszólás, szexkapcsolatra felkérés, lakhely/súly/kor? típusú levél...
8: de pont ez a probléma, hogy ismeretlenül írja ezt. Én azt bírom, amikor életemben nem láttam még a pasit, soha nem beszéltünk, fogalmam sincs róla, kicsoda-micsoda, és egyszer csak megjelenik tőle egy üzenet akármilyen felületen, hogy "szia, hogy vagy? mi újság?" WTF???!!!! "mi újság"????!!! Ezt komolyan megkérdezi valaki, aki komoly társalgást akar kezdeményezni??? :D És IGEN! Megdöbbentő. Mintha két hete találkoztunk volna, és megkérdezné, hogy azóta mi történt velem. Amely esetben egyébként semmi probléma nincs, nade tök ismeretlenül? Komolyan?
És eddig 10 ismerkedő jellegű üzenetből 8 ilyen volt, egy amolyan "szia, dugunk?", egy meg majdnem normális. Ezek az én statisztikáim.
Mindezek ellenére, továbbra is tartok mindent, amit az 1. válaszomban mondtam. Ezek csak egyes egyének. Az, hogy én ledöbbenek rajtuk, nem jelenti, hogy másnál nem válik be a taktikájuk, illetve hogy az összes többi pasi mind ugyanilyen. Mert ugye, neten sem a nagy átlag ismerkedik, rám sem biztos, hogy nem csak egy réteg írt a sokféléből, szóval én ebből még nem tudnék messzemenő következtetéseket levonni. De igen, 8., alapvetően ez a probléma a "szia, hogy vagy" dologgal. Ez nem ismerkedés kérdés. Írok annyit, hogy "köszi, jól", ha esetleg olyan kedvem van, akkor talán visszakérdezek, és itt meg is áll a beszélgetés. Nem viszi magát előre, nem tudunk sztorizgatni, vagy bármilyen témát találni, és interjúszerű lesz az egész beszélgetés, ami már önmagában elég hervasztó. Ha már van valami közös, akkor tök jó bevezető ez, de vadidegenként ne már. Legyen ennyi fantázia a kezdeményező félben, hogy nem ezzel indít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!