Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők gerjesztik a drámai helyzetek többségét?

Figyelt kérdés
Én eléggé ezt látom úgy kb esetek 80%-ban, hogy ügyet csinálnak a semmiből, drámáznak, ugyanakkor az erőszakot is előszeretettel végig nézik, élvezik, adnak rá, másik kimenetelében meg ők azok akik szexistábbak a külsejükre épülve, nekik arról szól hogy mennyire jönnek be, és mikor "dgja már meg, vagy mikor veszi már észre.. Ha a férfi ügyet se vet rá, vagy nem hódol be neki, akkor egyből az a férfi lesz a szerencsétlen lúzer, megy az átkozás, a férfi önbizalom csorbitása.
2016. okt. 18. 10:47
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem. A felelősség nem a nőké. A felelősség közös. Vehetjük úgy is, hogy a férfi az, aki nem tud megfelelően bánni vele. Ebben is van igazság. A valódi felelősség viszont közös. A megfelelő, normális kommunikáció, önmagunk ismerete és a másik megismerésére való törekvés elegendő ahhoz, hogy ne éljünk meg drámákat. Vagy azért, mert sikerül megbeszélni, vagy azért, mert kilépünk belőle, mivel tudjuk, hogy nekünk erre nincs szükségünk.

A másik probléma amiről írsz, nem világos nekem:

Nem egészen értem, hogy neked férfiként miért lenne önbizalomromboló egy olyan nő véleménye, aki neked nem kell? És még ha kell is? Nem mások határozzák meg, hogy te mennyire vagy férfi. Ha igen, akkor az nem valódi férfiasság és nem valódi önbizalom. De ezért megint nem a másik fél a felelős. N32

2016. okt. 18. 10:51
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
A férfi önbizalmát csak a férfi képes csorbítani. Ha a nő is képes rá, akkor annak a férfinak valójában nincs is önbizalma, csak bebeszéli magának.
2016. okt. 18. 11:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ferfikent mondom, hogy ezt egyaltalan nem tudom alatamasztani. Szerintem, embertöl függ es nem lehet ebben altalanositani.

Van olyan macho haverom, aki felistennek kepzeli magat es a barati körben mindenki megvalogatja szavait, amikor mond neki valamit, mert a legaprobb dolgokon is kepes hisztizni, dramazni es az aldozat szerepeben szenvedni. Szörnyen idegesitönek tartom ezt a jellemvonast, nemtöl függetlenül.

2016. okt. 18. 11:37
 4/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen drámázós (sárkány) nőkkel minden kapcsolatot meg kell szakítani.
2016. okt. 18. 12:08
 5/6 anonim ***** válasza:
A nők eléggé hisztiközpontúak, szóval a műbalhék 90%-át ők gerjesztik.
2016. okt. 18. 22:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Igen, kb 90%ka az női eredetű.

hiába akartam, hogy tovább tartson egy kapcsolatom, jöttek a műbalhék, de több ilyen is volt!

2016. okt. 19. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!