Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most akkor én vagyok a rossz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor én vagyok a rossz?

Figyelt kérdés

A történet lényege, hogy már egy jó ideje összeismerkedtem egy sráccal, sokáig csak interneten tartottuk a kapcsolatot.

Majd 2 hete megejtettük az első találkozót ami nem ép úgy alakult, ahogy szerettük volna, vagyis nem volt meg a vonzalom, de mivel mindkettőnknek fontos a másik ezért barátok maradtunk. Ő is elmondta, hogy jelen pillanatban baráti kapcsolatot tud elképzelni köztünk.

32 éves, 1 kapcsolata volt csak, nem is igazán tud ismerkedni lányokkal, randija se igazán volt. Akiről mesélt az egy kolléganőjével történt, ami utólag derült ki, hogy ugyan ott dolgozik (nagy cég, sok ágazattal), ő is azt mondta neki, hogy csak barátként tudná elképzelni.

Évek óta több társkeresőn fent van.

A napokban elmondtam neki, hogy ő inkább barátnak való, mint társnak. Biztos, hogy sokban nehezíti a dolgokat, hogy tapasztalatlan, nem tudja, hogy kell a nőkkel bánni.

Ő kérte a véleményemet ezzel kapcsolatban, hogy mit gondolok róla. Elmondtam neki és megköszönte, hogy őszinte voltam hozzá.

Viszont mégis úgy érzem megsértődött. Jogosan? Szerintetek?

Ő kérte ki a véleményemet.

Most meg úgy gondolja, hogy akkor neki már egyedül kell maradnia.

2016. nov. 22. 13:21
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
És még hányszor fogja hallani a "kösztünk csak baráccság lehet" panelt... Amihez jólnevelten bólogat, mintha egyetértene. Ez sem fogja megérni a hatvanat.
2016. nov. 22. 13:31
 2/10 anonim ***** válasza:
90%
Az őszinteség szerintem sosem rossz,mi értelme lett volna hitegetni,hogy "majd kialakul",ha már te az elején tudod ,hogy nem fog. Lehet ,hogy most haragszik rád de ha van esze idővel rájön ,hogy jobb ,hogy fair voltál vele.Legalább eselyét kapott arra,hogy megtalálja aki őt akarja.
2016. nov. 22. 14:41
 3/10 anonim ***** válasza:
60%

Kár, hogy olyan nem lesz. Ha 32 évig nem volt, utána már aligha lesz. Hacsak nem +40 évesen egy előző házzasságaiból levitézlet többgyerekes akinek a "jólesze' te is" a hozzáállása.

2016. nov. 22. 14:46
 4/10 anonim ***** válasza:

"A napokban elmondtam neki, hogy ő inkább barátnak való, mint társnak"

Miért is? Mik az ismertetőjegyei azoknak a férfiaknak, akik "inkább barátnak való"ak

2016. nov. 22. 15:54
 5/10 anonim ***** válasza:

- Nincs kockahasuk

- Nem hasonlítanak a Mentalistára arcban

- Nincs ötvenes kar

- Nincs autója, vagy csak "gagyi" kocsija van: Suzuki, Fiat Punto, Lada stb.

2016. nov. 22. 16:06
 6/10 A kérdező kommentje:

Azért való barátnak mert NEM tudok vele többet elképzelni, nem tudnám szerelemből szeretni.

Ha a pénze érdekelne akkor nem mondtam volna neki, hogy CSAK barátként tudom elképzelni.

DE legközelebb a kérdésre válaszolj!

2016. nov. 22. 20:55
 7/10 anonim ***** válasza:

De miééért?

Egyébként meg igen, te vagy a rossz, ugyanis nyilván külsődleges markerekről van szó, hiszen elhangzott az, hogy fontosak vagytok egymás számára. Ne nagyon értem, mi egyéb szükséges (persze dehogynem értem, ám nevetségesnek tartom, és kiemelkedően női szokás) egy kapcsolat elkezdéséhez?

2016. nov. 23. 01:16
 8/10 anonim ***** válasza:
Barátságból lefekszel vele?
2016. nov. 23. 01:34
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel, akkor azt kell mondjam, hogy nem feküdnék le a sráccal, mert nem vagyok nő.

Viszont HA ebben a szituációban lennék egy csajjal, -értsd online beszéltek, nyilván fotók alapján volt elképzelésük, hogyan fest a másik, és mivel sorkerült a találkozóra, nem Quasimodorpl, és a Vasorrú bábáról van szó- esetleg IRL egy fokkal kevésbé néz ki jól, illetve félénkebb, ám továbbra is jól kijövünk, tuti biztosan nem mondanék olyasmit, hogy legyünk csak barátok. Szóval ja, a kérdésedre igen a válasz, ám nem "barátságból"

2016. nov. 23. 01:48
 10/10 A kérdező kommentje:

Minek feküdnék le vele? Hülye kérdés!

Visszatérve az egyik válaszolóhoz, nem nem néz ki rosszul, viszont nem olyan érzéseket váltott ki belőlem, mint amit kellett volna.

Lehet valaki akármilyen jó pasi/csaj ha nem vonzódsz hozzá!

2016. nov. 23. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!