Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság már csak álom egy kapcsolat?
Vagy csak számomra tűnik elérhetetlennek? Évek óta csalódom folyamatosan a kapcsolatokban, ezzel együtt pedig a mai, korombeli "nőkben" is (25-30 év közötti korosztály). Normális külsejű férfinak mondom magam, nem vagyok csúnya, de az a kimondott macsó sem, igényes vagyok magamra és a környezetemre is. Biztos állással és anyagi háttérrel rendelkezem. Ha a tiniszerelmeket is beleszámoljuk, akkor idáig 7 barátnőm volt, 2 év és pár hónapnál egyik sem tartott tovább. Legutóbb egy 25 éves szlovák lánnyal jártam meg, és talán ez kellett ahhoz, hogy felmerüljön bennem az a kérdés, hogy egyáltalán létezik-e még normális párkapcsolat manapság? Akad pár lány ismerősöm, szintén 25-30 év közöttiek, rengetegnél látom azt, hogy "nincsennormálispasijajderossznekem" posztokat osztogatnak meg, és ha össze is jönnek valakivel, akkor pár hétnél tovább nem tart a "kapcsolatuk" és kezdődik elölről a sírás-rívás.
Kíváncsi lennék nektek mi a tapasztalatotok, szóval ne tartsátok magatokban! :)
Nem álom! De sok az álmodozó ember, aki azt hiszi- hogy az a kép ami a fejében van, egyszer csak majd " megtalálja " és" élete párja lesz " és olyanok is vannak, akik eleve nem is keresnek sem szerelmet- sem társat. Valamilyen szempont alapján össze jönnek valakivel. Akivel vagy összejön vagy pár hét múlva csere és újabb" hu de szerelmes vagyok című vetítés, masoknak és maguknak is " !
Nem tudják realizálni a dolgokat, történéseket. Álomképet kergetnek , így vagy úgy.. Ahelyett, hogy megtanulnának kommunikálni, ismerkedni, elfogadni és tisztelni / megbecsülni a másikat. Sokkal több ember találna párt, aki a társa is és szereti... !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!