Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Manapság már csak álom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság már csak álom egy kapcsolat?

Figyelt kérdés

Vagy csak számomra tűnik elérhetetlennek? Évek óta csalódom folyamatosan a kapcsolatokban, ezzel együtt pedig a mai, korombeli "nőkben" is (25-30 év közötti korosztály). Normális külsejű férfinak mondom magam, nem vagyok csúnya, de az a kimondott macsó sem, igényes vagyok magamra és a környezetemre is. Biztos állással és anyagi háttérrel rendelkezem. Ha a tiniszerelmeket is beleszámoljuk, akkor idáig 7 barátnőm volt, 2 év és pár hónapnál egyik sem tartott tovább. Legutóbb egy 25 éves szlovák lánnyal jártam meg, és talán ez kellett ahhoz, hogy felmerüljön bennem az a kérdés, hogy egyáltalán létezik-e még normális párkapcsolat manapság? Akad pár lány ismerősöm, szintén 25-30 év közöttiek, rengetegnél látom azt, hogy "nincsennormálispasijajderossznekem" posztokat osztogatnak meg, és ha össze is jönnek valakivel, akkor pár hétnél tovább nem tart a "kapcsolatuk" és kezdődik elölről a sírás-rívás.

Kíváncsi lennék nektek mi a tapasztalatotok, szóval ne tartsátok magatokban! :)

2016. nov. 21. 21:32
 1/7 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem neked kicsit magaddal kellene foglalkoznod, nem a nőkkel.
2016. nov. 21. 21:36
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Kit érdekel ,hogy ki mit oszt meg... ne picsogjál már. Minek kell kapcsolat? De komolyan, miért szeretnél kapcsolatot? Van valami különösebb oka vagy belső kényszer ami miatt olyan fontos az neked? Yo Man, no woman no cry
2016. nov. 21. 21:40
 3/7 anonim ***** válasza:
53%

Nem álom! De sok az álmodozó ember, aki azt hiszi- hogy az a kép ami a fejében van, egyszer csak majd " megtalálja " és" élete párja lesz " és olyanok is vannak, akik eleve nem is keresnek sem szerelmet- sem társat. Valamilyen szempont alapján össze jönnek valakivel. Akivel vagy összejön vagy pár hét múlva csere és újabb" hu de szerelmes vagyok című vetítés, masoknak és maguknak is " !

Nem tudják realizálni a dolgokat, történéseket. Álomképet kergetnek , így vagy úgy.. Ahelyett, hogy megtanulnának kommunikálni, ismerkedni, elfogadni és tisztelni / megbecsülni a másikat. Sokkal több ember találna párt, aki a társa is és szereti... !

2016. nov. 21. 21:47
 4/7 anonim ***** válasza:
57%
Nekem alapból megvan a véleményem a nőkről, ráadásul amit meg a húszas éveikben művelnek, az meg egyenesen hányingerkeltő. Gazdag, jóképű, nagypofájú, népszerű pasas alap náluk.
2016. nov. 21. 21:59
 5/7 A kérdező kommentje:
#4-es: igen, én is ezt vettem észre. És pont ezek vágynak arra, hogy szeressék, tiszteljék és megbecsüljék őket. :)
2016. nov. 21. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Tényleg ez a nyafizás már kicsit zavarba ejtő. Ha mindenki olyan akar lenni mint a média által sugárzott "példák" akkor eléggé nagy bajban lennénk. Megértem ha bánt ,hogy ezt látod, de ne akarj olyan lenni amire az általad felvázolt nőtípus vágyik. Ne állj be a sorba, legyél önmagad. Amire nincs vevő azt nem lehet eladni. Még nem késő, fordítsuk hát vissza!
2016. nov. 21. 22:16
 7/7 anonim ***** válasza:
hát én a helyedben azon gondolkoznék el hogy 7 nőm is volt de egyet se tudtam sokáig megtartani
2016. nov. 22. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!