Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselitek el? Ti is ugyanolyan rosszul élitek meg?
Azt, hogy 20-on felül vagytok, nem volt még kapcsolatotok, de nagyon szeretnétek, és álmodtok egyet arról, hogy végre találtok valakit, akivel szeretitek egymást. Az álmotokban fantasztikus érzés, de miután felébredtek, pokoli, mert visszacsöppentek a valóságba. Utána akár egy-két napig is ezen jár az agyatok, mert nem tudtok túllépni rajta.. Nekem ezt nagyon nehéz elviselni.
Veletek is van ilyen?
Váltsd valóra az álmaidat, és ne siránkozz itt, mint egy kisbaba!
Ha nem teszel semmit azért, hogy neked jó legyen, ezt más nem fogja a kis popsid alá tenni és helyetted megcsinálni!
Tegyél érte, hogy ne ez legyen a helyzet!
Fiatal vagy, előtted az élet, de ha már most a siránkozáson vagy, akkor mi lesz majd kb 20 év múlva?
Szarul,de el kell tudni fogadni...
Én tudom,hogy nem is lesz soha kapcsolatom,mert nem helyesnek és izmosnak születtem,de elfogadtam.
Mást úgy sem tudok csinálni,mert egy kapcsolathoz 2 ember kell,és a nők meg felszínesek,tehát esélyem meg nincsen ezáltal...
24/F
Alakítsatok egy "Csúnyán nézek ki, nulla az önbizalmam, nem kellek a nőknek és egyedül fogok élni" címmel egy klubot!
Sajnáltassátok ott magatokat, úgyis olyan sokan vagytok!
Legalább egymást tudnátok támogatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!