Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés elején megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés elején megéri ennyire nyitottnak és őszintének lenni?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy én csak akkor tudok ellazulni és jobban beszélgetni, ha rendesen megismerjük egymást, mindent tudunk egymásról. Nem csak a jó dolgokról szeretek beszélgetni. Mivel ez egy anonim oldal ezért leirom mikre gondolok.

Elmondanám neki azt, hogy kevés oxigénnel születtem, emiatt tanulási nehézségeim akadtak, nem tudtam valami jó szakmát elvégezni. Ha beszélgetek valakivel néha nem értem miket mond, igy azt hihetik nem figyelek eléggé. Megváltozott munkaképességű vagyok, mert egyrészt nem olyan rég vesztettem el anyukámat és idegösszeroppanást kaptam, utána megállapították rólam, hogy aspergeres vagyok. Szerencsére anyagiakkal nincs problémám, mert kapok annyi ellátást a fizetésem mellé. Azt is elmondanám, hogy nem volt még barátnőm, mert egyrészt nincs sok barátom, nehezebben ismerkedem és voltak lehetőségeim, de sajnos nem tetszettek. Legutóbb is rám írt egy pár lány társkeresőn, de képeken nem tetszettek.

Nos nem akarom csak ezekkel traktálni nem az a célom, hogy sajnáltassam magam csak szeretném, ha nyíltan ismerkednénk ő is megosztaná nekem ezeket. Szerintem a gyengességeink megosztása az igazi erősség csak eddig sose mertem ennyire őszintének lenni. Mindig vissza húz az az add el magad csak a legjobb tulajdonságaidrol beszélj mentalitás. Én nem akarok úgy randizni valakivel, hogy úgy érezzem magam mintha állásinterjun lennék, és csak a marketing dumákat tolnánk ezerrel. Én csak ismerkedni szeretnék nyíltan nem játszadozva nem taktikázva. Ennyire gáz, ha valaki nyitott és részletesen elmondaná, hogy ki ő? Nekem így menne könnyen az ismerkedés. Mit gondoltok ez túl sok lenne egyszerre? Én már elfogadtam magam teljesen van rendes önértékelésem, önkritikám és az a leghelyesebb, ha magunkat adjuk és csak magunknak feleljünk meg, ne másoknak. Elég sok időbe került rájönnöm erre.

2016. nov. 20. 00:02
 1/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem. Bár én bevallatom, hogy NEM TUDOK LERÉSZEGEDNI! Most is van bennem 1,5 liter bor mégis szépen írok, ahogy kell.

Áááh...

2016. nov. 20. 00:13
 2/10 anonim ***** válasza:

szerintem sok.

ennyi öngól én nem rúgnék magamnak.

2016. nov. 20. 00:13
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ő rúgná az öngólt magának, ő csak rámutatna, hogy ez van. Akkor is ez van, ha titkolni próbálja.
2016. nov. 20. 02:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

nem kell nyakon önteni az embereket ezzel, csak szép lassan.

én megértem, hogy már nagyon gyónnál valakinek, ha nem tudtad ezt eddig megbeszélni senkivel.

de figyelj oda, hogy közben jó élményeket is szerezzetek, nevessetek együtt.

egyébként persze, hogy jó az őszinteség.

2016. nov. 20. 03:23
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen jó, ha tudunk jó élményeket is szerezni, ezzel egyetértek csak az ilyen felszínes ismerkedések ellen vagyok és úgy látom elég sokaknál jellemző ez.
2016. nov. 20. 07:52
 6/10 anonim ***** válasza:
54%

nem látod jól, mert nem vagy benne, mikor kettesben vannak.

ne törődj azzal, hogy mi van általában, meg csak meg de.

mikor megtalálod a saját társaságod, minden természetesebb.

2016. nov. 20. 11:04
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem kell a nyakába zúdítani ezt senkinek, nagyon kevés az olyan lány aki ezt tudná kezelni. Csak szépen lassan mindent.
2016. nov. 20. 17:27
 8/10 anonim ***** válasza:

Amin nem tudsz változattni, az idővel úgyis kiderül, a többit meg hadd fedezze fel ő maga.

Arra kell kocnentrálni, hogya ti megismerkedéstekben mi lehet az, ami nehézséget okoz, mivel javíthatnála jelenlegi helyzeten.

Én mondjuk ilyen korán a gyászidőszak után nem ismerkednék, szerintme túlságosana hatása alatt vagy még.

2016. nov. 21. 23:21
 9/10 anonim ***** válasza:

A randi második felében szerintem meg lehet ilyesmiket is beszélni, ha már érzitek, hogy szimpatikusak lettetek egymásnak és nevettetek is előtte egy kicsit.

Vagy a második randin. Hisz az elsőnek az a célja, hogy jó élményekkel távozzatok. A másodikon már lehet mélyebben ismerkedni.

2016. nov. 21. 23:58
 10/10 A kérdező kommentje:

6 éve történt az eset, már nem gyászolok.

Azon kezdtem el gondolkozni, hogy lehet azért gondolom így, mert nem voltak még jó randijaim. Nem éreztem azt, hogy ő kell nekem, nem voltak oldott hangulatok és lehet bennem ezért született meg ez a kép. Legutóbb volt olyan lány aki társkeresőn tetszett, élőbe már nem. Azok a lányok meg akik igazán tetszettek volna nekem meg szartak a fejemre, randiig se tudtam eljutni velük. A másik nem tudok sok pozitív élményről beszélgetni, mivel mint írtam sulik sose mentek nekem, a munkám nem valami izgalmas, nehezen tudok ismerkedi, barátkozni és egy örvénybe vagyok ami miatt nem nagyon tudok előre menni. Utóbbi miatt is kéne nagyon párkapcsolat.

Erre most jönne az a duma, hogy előbb találjak valami elfoglaltságot, pozitív élményeket utána keressek kapcsolatot, hozzávágták párszor a fejemhez. Nos először is ezt könnyű mondani pláne úgy, hogy neki már rég van párja, másodszor nekem még nem volt párom, mint a legtöbb embernek, igaz lehetett volna, de nem akarok olyan kapcsolatot ahol a testiség, lelkiség hiányzik, így nem tudtam nagyon előre haladni, mert hát társaslények vagyunk. Harmadrészt van rengeteg olyan tervem hova vinném ha lesz barátnőm, kinéztem éttermeket, kirándulóhelyeket, városokat, programokat ahol szivesen eltölteném vele az időnket. Ezeket próbáltam egyedül, de nem az igazi.

2016. nov. 22. 07:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!