Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan akinek nem való a párkapcsolat/ismerkedés/szerelem?
Én ezt érzem magamon 24 évesen, szakmai suliba jártam ahol csak fiú osztályok voltak, ott 5 éven át semmi ismerkedési lehetőség nem volt adott.
Az akkori 17-19 évesek akik este mentek szórakozni, Én pakolásztam a váltóruhákat, felszereléseket a vadászathoz hogy időben tudjunk indulni itthonról.
Időközben dolgozni kezdtem, jöttek a jogosítványok autó motor, és ezek lettek a hobbijaim, mellette eljárok kondiba, szóval nem ilyen 50kg-os copfos szemüveges emberre kell gondolni.
Erről az egészről csak a család tud, az ismerősök nem, ha megkérdeznek hogy van-e csaj hazudnom kell hogy volt csak szétmentem vele stb.
Változtatni nem lehet ezen máról holnapra mert szinte nem is értek a nőkhöz és nem tudok olyan nyálgép lenni hogy lemenjek a szintjükre, és hallgassam megértsem őket.
Az a gond hogy ennyi idősen felismertem a problémát, már ha lehet ennek nevezni, hisz ha oda kerül a sor hogy lesz valakim aki szimpatikus befog dőlni az egész.
Nekem biztos nem való.
De miért KELL hazudnod?
Nincs olyan. A te problémád csak az hogy nincs elég tapasztalatod és emiatt vannak benned ilyen érzések. Hasonló cipőben jártam én is sokáig majd hirtelen sok női barátom lett sokat beszélgetem velük jobban meg is értettem őket. Ne hazudj ezzel magadnak ártasz nem éri meg ha nőkről van szó tele vagy félelemmel pedig fölösleges ők is emberek meg persze nők.
Van remény számodra is csak ismerkedj és az is jó ha van női barátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!