Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 27 éves koromig nem volt barátnőm már nem is lesz többé még ha állandóan fejlesztem is magam?
Figyelt kérdés
Volt lány akinek bejöttem de sosem lett belőle semmi komoly mivel vagy ő nem jött be nekem vagy csak nem vettem komolyan. 25 éves koromban még nem érdekelt annyira, hogy nincs barátnőm azonban most kezd elkeserítő lenni.
Természetesen állandóan fejlesztem magam. Tanulok, mellette van egy melóm ami jól fizet. Terembe is járok, habár alacsony vagyok (170cm), legalább fitt legyek.
Nem azt mondom, hogy a fentieket csakis azért csinálom, hogy találjak barátnőt de gondolom ezek is hozzá segítenek...vagy nem? Gyakran hallom, hogy akinek 26 éves koráig nincs vagy nem volt barátnője annak nem is lesz már.
2016. nov. 19. 18:25
11/14 anonim válasza:
Ezt csak te tudhatod, hogy neked mi a jobb, azt tudom, hogy engem kikészít a sok kudarc, a nyálcsorgatás stb... és még egyedül is jobb , mint a kinlódás. Ha neked nincsennek ilyen problémáid akkor persze , hogy nem kell feladni
12/14 anonim válasza:
Kérdező, vedd körül magad pozitív gondolkodású emberekkel! Ez alapfeltétele a változásnak. Itt zömmel megkeseredett emberek húznak lefele, nem érdemes az ők negatív és lehúzó véleményüket figyelembe venned, mert akkor te is olyanná válsz mint ők. Ha érdekel felajánlom a barátságom, ha gondolod írj. 26 F
13/14 anonim válasza:
ismerős a helyzet, nekem sem volt még soha barátnőm.. pedig nem kevésnél próbálkoztam én sem .. mind elküldőt a fenébe.. csak a pénz meg a kinézett érdekli őket.. írtad hogy van egy jól fizető melód na szóval azt még kihasználhatod, ha van pénz van csaj is.
14/14 Nem mondod :D válasza:
Csak nincs szerencséd...vagy nem kezdeményezel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!