Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötlet? Nem panaszkodás, inkább ötletelgetés.
Ha ő lett volna az igazi, akkor ő is így érezne. De mivel ez -valószínüleg- nem így van, nem ő volt az igazi.
Ne őt keresd másokban, hanem ismerd meg az új embereket (akik párjaid lehetnek), keresd, és találd meg bennük is a jó tulajdonságokat. Nem ez az egy személy van csak a világon, vannak még sokan, akikkel boldog lehetnél. Csak ne az exedet keresd bennük
Itt csak a logika és az erős elhatározás segít: egész egyszerűen csak el kell döntened, hogy túllépsz rajta, és kész. Sokkal egyszerűbb, mint hinnéd, csak azért nem mered meglépni, mert azt érzed, hogy akkor az eddigi idő elvesztegetett idő volt, amíg róla álmodoztál, miközben milyen könnyen el tudtad volna engedni :D Tudom, én is voltam ilyen helyzetben különféle esetekben. Arra gondolj, hogy nem elvesztegetett az idő, hanem ez kellett ahhoz, hogy most már meg tudd tenni, hogy túllépsz rajta.
Ha elfelejted, minden szuper lesz, ha nem, akkor meg csak további problémák lesznek.
Vaaagy találj valakit, aki olyasmi, mint ő, csak jobb :D
Ha gondolod, írj, és beszélgessünk, már úgyis gondoltam néhány válaszod alapján, hogy én írok, de inkább nem tolakszok :D
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!