Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lehet igaz az hogy lehetsz bármennyire elhízva lehetsz bármekkora magas, lakhatsz 30 évesen szüleiddel ha intelligens vagy és humoros legjobb csajoknál nagy esélyed van?
Gondolom te vagy a "mackós kérdező" aki még mindig ott tart, hogy helyes nőt akar.
Én is ismerek olyat, ahol a pasinak csinos nője lett. Addig nem is érted az egészet, amíg meg nem szólal. Aztán kiderül, hogy egy fogyatékos intézetben lakik, és megrekedt egy 10 éves gyerek értelmi szintjén. De ha rendesen fel van öltözve, és nem beszél, egész helyes kis nő, szép szőke hajjal.
Ismerek olyat, aki összejött egy csajjal, aztán kiderült, hogy a csajnak 3 gyereke van 3 apától, mindezt 22 évesen. Neki aztán tényleg mindegy volt, csak az anyaotthonból hozzá tudjon költözni, és eltartsa a gyerekeit a pasi. Egyébként meg csalta fűvel-fával, nem hiszem, hogy tombolt a szerelem.
De lehet az is, hogy a haverotoknak csupán 42 centis pötse van, és meg tudja nyalni a szemöldökét.
Mindenesetre azt nyugodtan hidd el, hogy lehet bármilyen szövege, humora, intelligenciája egy pasinak, ha odalép a csajhoz, és ránézésre sem szimpatikus, nem fog odáig eljutni, hogy megszólaljon.
Nőtől függ, így általánosan nem igaz.
Én akkor sem jönnék össze ilyennel, ha térden csúszna.
Minek, amikor van barátom, aki ugyanúgy intelligens, humoros, és még tetszik is nekem, vonzó? Ha pedig olyan intelligens, akkor miért ott tart 32 évesen, hogy a szüleivel és, és 0 jövőképe van? Minek lennék ilyen emberrel, amikor én magam tisztességesen, szorgalmasan építgetem az életem, tanulok, valamint van olyan férfi, aki szintén (a fent említett értékek MELLETT).
Nézzünk egy egyenletet:
Magas vagyok, intelligens, humoros, egyedül lakom
de
vékony, ronda, és nem partiarc.
A végeredmény: ignorálva vagyok.
Szóval nemtom.
25/F
Ez így ahogy van, nem igaz. Egyéni ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be. Mi az ami még belefér és mi nem. Van aki pl a kigyúrt srácokért van oda, és ezt nem képes elengedni sem intelligenciáért, sem humorosságért. Van akinek a magasság nagyon fontos! Szerintem érthető. A jóképűséget szándékosan nem veszem ide, mert az relatív. Mindenkinek más jön be.
- Az, hogy 164 centis a srác, egy adott dolog, nem tehet róla, és ő ettől még találhatott olyan lányt akit ez nem zavar. Mármint hogy nőként ő a magasabb, nem a férfi.
- Honnan tudod mi van a háttérben? Lehet, hogy a pasi osztogadja a kiscsajnak az orgazmusokat, amit eddig más férfival nem volt képes átélni. Ilyen is van ám:)
- Alapvetően én az a típus vagyok, aki nem lát semmi kivetni valót abban, hogy egy pasi a szüleivel él, legyen akár 32 éves is. Ha dolgozik, gondoskodik magáról, belead a költségekbe, és nem anyucitól várja a meleg vacsit meg a tiszta ruhát, akkor nem mindegy hol él? Az is lehet, hogy nem szeret egyedül lenni, vagy a beteg szüleit nem akarja magára hagyni. Nem lehet tudni. Szerintem az is teljesen elfogadható indok erre, hogy egyedül nem érzi jól magát egy üres lakásban, ezért maradt otthon. Az már más kérdés, hogy van e megtakarítása váratlan helyzetekre? Ha nincs akkor bizony nem egy felelősségteljes ember.
A baráti körben nálunk pl a többség együtt él a párjával, az adott pár egyik tagjának családjával. Többnyire egy lakásban egy légtérben, és csak egy külön szobájuk van. Vagy teljesen leválasztott lakrészben külön bejárattal. Egy pár van csak akik teljesen külön költöztek, ők hitelbe verték magukat. Az mitől jobb mint otthon lakni? Albérletben senki nem lakik a közelebbi ismerőseim között. Inkább spórolnak a szülőknél pár évig. Egy srác van aki még úgy lakik otthon 28 évesen, hogy 6 éve van barátnője, csak nem élnek együtt.
Van egy jó barátom, ő az egyetlen aki közelebbi barát, és aki teljesen egyedül él saját lakásban, de ő sem albérletben, hanem örökölte. Amíg ez nem volt neki, 30 éves koráig ő is a szüleivel élt, pedig férfiról van szó. De egyszerűen nem tudott volna egyedül 1 fizetésből egy albérletet megfizetni.
Szóval ez a szülőknél lakás nem olyan ritka, és ördögtől való dolog.
Egyébként nem az a lényeg, hogy hogy jöttek össze, miért vannak együtt, hanem az, hogy meddig fog tartani? Nem ér semmit, ha csak felszedsz egy csajt. Meg is kell tudni tartani. Az idő majd vagy igazolja őket, vagy nem. De ez az ő magánéletük. Téged miért érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!