Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi előtt már becézget?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi előtt már becézget?

Figyelt kérdés

Ma lesz egy randim egy sráccal akit a neten ismertem meg. Jókat beszélgettünk az elmúlt pár napban, de ma kicsit lesokkolt, hogy Babának hívott. Biztos velem van a baj, hogy ez nekem még sok. Valószínűleg szóvá fogom ezt személyesen tenni, attól függően, hogy hogyan viselkedik élőben. Tartok tőle, hogy nem sok komolyat várhatok el... vagy tévedek?

Köszi, ha értelmes választ írtok.

2016. nov. 17. 12:56
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
baba, nem kell sértésnek venni, ez olyan bizalmi helyzet kialakitása. nők többsége imádja ha ajnározzák őket ilyen dedós szinten. ez van
2016. nov. 17. 13:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Nekem is fura lenne, de úgy is személyesen fogod látni milyen.
2016. nov. 17. 13:07
 3/9 Költőnő? ***** válasza:
Anno, mikor még fenn voltam netes társkeresőkön, engem a drágázással bírtak a sírba tenni.
2016. nov. 17. 13:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Sok netes randim volt, az ilyen becézgetések kivétel nélkül rosszat jelentettek a tapasztalataim szerint.

Ez egy bepróbálkozás, meglátja mit reagálsz. Ha benne vagy akkor legközelebb már még többet enged meg magának aztán szépen tovább. Ha meg visszautasítod, akkor meg te vagy a fap*csa sok esetben.

Tapasztalataim szerint a nőknek (bár a legtöbbnek nem tetszik az ilyen becézés), SOHA nem mernek szólni érte, mert megadják az udvariasságot és nem akarják egyből leoltani a másikat (miközben a másik meg ajtóstul jön).

Persze nincs kizárva, hogy ő lesz életed párja, de látatlanban így nevezni...ráadásul ha téged ilyen könnyen becézget, akkor másokat is.

Aztán találkoztam olyan pasival, akivel az ilyen nem is volt kérdés, fel sem merült semmi hasonló, mert annyira tisztelettel bánt velem. Nem emlékszem pontosan mikor, hogyan kezdett el becézgetni, de az biztos, hogy soha nem éreztem ezt a túlzott bizalmaskodást, amit te most érzel. És jók voltak a megérzéseim, a pasi minden téren bizonyította tiszteletét és megbecsülését, ennek már sok éve, a mai napig ilyen velem. Már gyerekeink vannak és minden nehézségünkön (pedig volt ám pár kemény évünk) átvitt minket ez a megbecsülés és egymás tisztelete.

2016. nov. 17. 14:19
 5/9 Diavolino44 ***** válasza:

En is szoktam becezni, igaz mar csak akkor ha talira készülünk. Mint az esetedben most. :)

Bár nekem a baba eleg alpári hangzású , en hercegnőt szoktam írni. Szerintem az aranyos es bókolo.

2016. nov. 17. 14:22
 6/9 anonim ***** válasza:
Én személy szerint hányok ettől és nagyon gyanúsnak tartom a becézgetést, amikor még csak nem is ismer. Teljesen biztos, hogy minden nőnek ugyanezt a süket dumát nyomja.
2016. nov. 17. 14:27
 7/9 A kérdező kommentje:

4-es válaszoló :)

Én szóvá fogom tenni, ha pedig nem tetszik neki akkor csak saját magát minősíti.

Köszönöm az eddigi válaszokat.

2016. nov. 17. 14:47
 8/9 Taushi ***** válasza:

Ez a babázás így látatlanban részemről nagyon fellengzős. Normális értékrendű, rendes pasi ilyeneket nem mond, főleg nem az elején. Szerintem ne várj tőle túl sokat, bocsi. :/

25F

2016. nov. 17. 18:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Engem csaj becézgetett, amikor szóltam ,hogy nem szeretem behisztizett. Nem is lett semmi.
2016. nov. 17. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!