Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a nők egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a nők egy pénzes pasasnak elnéznek szinte bármit és a külseje sem számít igazán?

Figyelt kérdés
Úgy értem vannak olyan nők, akik szinte bármit megtesznek csak pénzes emberhez jussanak. Lehet akár ronda is az illető, ha van elegendő pénze, akkor minden egyéb mellékessé válik és körül rajongják. Ez mióta van így?

2016. nov. 11. 23:14
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Amiota letezik penz
2016. nov. 11. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
73%

A brit tudósok szerint ennek a jelenségnek a felbukkanása megegyezik a pénz megjelenésével.

Egyébként miért ne lenne ilyen? Ugyanilyen férfiben is van, de a csak-legyen-jó-teste-aztán-a-többi-mindegy verzióba meg bele se menjünk.

2016. nov. 11. 23:17
 3/11 anonim ***** válasza:
76%
Nem meglepő módon azért, hogy kihasználják az anyagi helyzetét a saját előnyükre. "Aranyásók" mindig is voltak, személy szerint valahol sajnálom őket, mert fiatalon hozzászoknak a kényelemhez, megöregedve pedig ott állnak majd tudás, élettapasztalat, munkamorál stb. nélkül és a kutyának nem kellenek már. Azt hiszik, sikerült kijátszaniuk a rendszert és a semmiért cserébe rengeteget kapniuk, de idővel megszívják. A pénzes pasi pedig kap egy meleg lyukat és némi megjátszott figyelmet, cserébe jó sok pénzért (hosszú távon sokkal többért, mint amennyiből kijönne egy-egy luxusprosti).
2016. nov. 11. 23:31
 4/11 anonim ***** válasza:
48%
Nyilvan azert, mert szeretik a penzt es a draga holmikat es egyedul esz vagy kitartas hijan ezeket nem tudjak megszerezni.
2016. nov. 12. 00:18
 5/11 omba ***** válasza:
Igen, vannak olyan nők... de miért fontos ez neked?
2016. nov. 12. 01:19
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Ezek a un. kapcsolatok tiszavirag eletuek az ilyen pasiknal.Ha egy no megkapja amire vagyott egy ido utan tovabball es talan meg azt is kimondja,hogy mit kepzeltel hogy a ket szep szemedert voltam veled...Szoval nem kell irigyelni sztem annyira :)
2016. nov. 12. 05:37
 7/11 anonim ***** válasza:
Vannak ilyen nők, de a legtöbben nem ilyenek. Nekem van pénzem és rohadtul nem néznek el bármit, sőt... Aki azt hiszi, hogy a nőknek a pénz kell, azoknak valószínűleg még soha nem volt pénzük és ezért fogják erre ,de valójában nagyon kis részben számítanak az anyagiak. Azok a csajok, akik meg csak a pénzt nézik, nekem nem kellenek.
2016. nov. 12. 07:56
 8/11 homo ludensz ***** válasza:
0%
Sokféle mentalitású nő van meg férfi is természetesen. Azért ne legyünk már olyan naivak mint régi filmek butuska történetei mint a vezérigazgató és a gépírókisasszony története. Napjainkban itt a látható példa Vajna és Timike "románca". Egy próbát megérne hogy ha ott feküdne az aluljáróban azzal külsővel egy pokrócon Vajna Bandi és arra tipegne Tímea, lelkendezve odafutna e hozzá hogy drágám végre megtaláltalak!
2016. nov. 12. 08:18
 9/11 anonim ***** válasza:

Mert fontos a pénz, minél több van annál jobb!

Persze ezt csak 1000-ből 1 fogja elismerni, a többi ráfogja valami másra, saját példákat említve és egyúttal a női szavak értelmezését segítendő:

-nem jó a kiállásod/nem tükrözöl magabiztosságot = nincs pénzed és hatalmad, régen ez nem így volt

-nem jó a stílusod = nem tudsz drága dolgokkal villogni

-unalmas vagy/megszürkültél = nincs pénzed az elvárt szórakozás megfinanszírozására

-nem vagy spontán, régen persze az voltál/nem látom, hogy nőként tekintenél rám = nem leped meg utazással, éteremmel ruhákkal, stb.

-magadnak való vagy/betokozódtál/falat húzol magad köré = nincs pénzed fizetni mindkettőnk számláját, én neked tuti NEM fizetek semmit...

-nincs kedvem sétálni/ ma csajos napot tartunk = szerezz több pénzt, addig is én megpróbálok helyetted egy másik pasit szerezni, addig meg jó vagy te is

-visszaváltoztál anyuci pici fiává = kevesebbet túlóráztál, hogy velem lehess, erre kirúgtak és most 1/3-ad annyit keresel, egyedül nem bírtad kitermelni a közös albérletet és a számlákat, tőlem ne várd el, hogy beszálljak NEM VAGYOK AZ ANYÁD!

-az összkép fontos számomra, nem működik a kémia = lefogytál, sportosabb lettél, több időt töltesz velem (nem marad idő a többi férfira), de 1/3-ad annyi lett a fizetésed, tehát szar palivá változtál!

2016. nov. 12. 10:16
 10/11 A kérdező kommentje:

"Igen, vannak olyan nők... de miért fontos ez neked?"

Hogyhogy miért fontos? Csak mert érdekel azért... Talán neked ez gondot jelent valami okból? Úgy tudtam ez egy olyan oldal, ahol bármit meg lehet kérdezni vagy tévedek?

2016. nov. 12. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!