Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők egy pénzes pasasnak elnéznek szinte bármit és a külseje sem számít igazán?
A brit tudósok szerint ennek a jelenségnek a felbukkanása megegyezik a pénz megjelenésével.
Egyébként miért ne lenne ilyen? Ugyanilyen férfiben is van, de a csak-legyen-jó-teste-aztán-a-többi-mindegy verzióba meg bele se menjünk.
Mert fontos a pénz, minél több van annál jobb!
Persze ezt csak 1000-ből 1 fogja elismerni, a többi ráfogja valami másra, saját példákat említve és egyúttal a női szavak értelmezését segítendő:
-nem jó a kiállásod/nem tükrözöl magabiztosságot = nincs pénzed és hatalmad, régen ez nem így volt
-nem jó a stílusod = nem tudsz drága dolgokkal villogni
-unalmas vagy/megszürkültél = nincs pénzed az elvárt szórakozás megfinanszírozására
-nem vagy spontán, régen persze az voltál/nem látom, hogy nőként tekintenél rám = nem leped meg utazással, éteremmel ruhákkal, stb.
-magadnak való vagy/betokozódtál/falat húzol magad köré = nincs pénzed fizetni mindkettőnk számláját, én neked tuti NEM fizetek semmit...
-nincs kedvem sétálni/ ma csajos napot tartunk = szerezz több pénzt, addig is én megpróbálok helyetted egy másik pasit szerezni, addig meg jó vagy te is
-visszaváltoztál anyuci pici fiává = kevesebbet túlóráztál, hogy velem lehess, erre kirúgtak és most 1/3-ad annyit keresel, egyedül nem bírtad kitermelni a közös albérletet és a számlákat, tőlem ne várd el, hogy beszálljak NEM VAGYOK AZ ANYÁD!
-az összkép fontos számomra, nem működik a kémia = lefogytál, sportosabb lettél, több időt töltesz velem (nem marad idő a többi férfira), de 1/3-ad annyi lett a fizetésed, tehát szar palivá változtál!
"Igen, vannak olyan nők... de miért fontos ez neked?"
Hogyhogy miért fontos? Csak mert érdekel azért... Talán neked ez gondot jelent valami okból? Úgy tudtam ez egy olyan oldal, ahol bármit meg lehet kérdezni vagy tévedek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!