Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem kell egy adott nő egy pasasnak aki már bármit megadna egy kapcsolatért?
A férfin még a legjobb haverjai se tudnak kiigazodni. Barátnőt szeretne, de akiről tudja hogy komolyan kedveli, tetszik neki azt a nőt kerüli, egy kicsit sem kedves vele, sőt, távolságtartó...
A nőt mindenki kedveli a társaságba, csinosan öltözik, művelt, vicces stb.
A pasi jól néz ki mégsem tud felszedni egy nőt se, inkább csak azoknál próbálkozik akik rányomulnak de az is folyton sikertelen.
A pasi jól kijött a nővel amig meg nem tudta hogy tetszik neki.
Nekem is volt ilyen férfi, mint te a társaságomban, ugyan ezt csinálta mint te, mikor meguntam,mert már iszonyatosan nehezemre esett állandóan védekezni, és kerülgetni, félre hívtam és négyszemközt nagyon keményen megmondtam neki a véleményem az egész tevékenységéről ami velem kapcsolatos.
Sajnáltam, de már az estéimre rányomta a bélyegét, de muszáj volt meglépni, mert nem értett a finom célzásokból.
Ne akard ezt magadnak, mert egy nőnek ez iszonyatosan jobban megalázóbb mint egy férfinek. El kell tudnod fogadnod ha nem-et mondanak neked, akár szóban, akár testbeszéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!