Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem kell egy adott nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kell egy adott nő egy pasasnak aki már bármit megadna egy kapcsolatért?

Figyelt kérdés

A férfin még a legjobb haverjai se tudnak kiigazodni. Barátnőt szeretne, de akiről tudja hogy komolyan kedveli, tetszik neki azt a nőt kerüli, egy kicsit sem kedves vele, sőt, távolságtartó...

A nőt mindenki kedveli a társaságba, csinosan öltözik, művelt, vicces stb.

A pasi jól néz ki mégsem tud felszedni egy nőt se, inkább csak azoknál próbálkozik akik rányomulnak de az is folyton sikertelen.

A pasi jól kijött a nővel amig meg nem tudta hogy tetszik neki.

2015. máj. 24. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem kellesz neki,és ennek miértjét csakis ő tudhatja.Nincs más választásod,minthogy elfogadd ezt a tényt.Hiszen lehetsz te akármilyen szép,csinos,kedves,ha nem fogtad meg,nem tudsz mit tenni.
2015. máj. 24. 18:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy jól kijött veled, az még nem feltétlenül jelenti azt, hogy valóban jól kijött. Ugyanis sokszor előfordul nőknél/férfiaknál, hogy úgymond jól kijön a másikkal, de az szimplán udvariassági formula nála, mert nem akar a társaságban feszültséget szítani azzal, hogy az általa nem szívlelt emberrel úgy viselkedik, ahogy azt az illető megérdemelné. Lehet hogy másoknak bejössz, de neki nem. Viszont ezt észre kéne venned már. Ez már a második kérdésed és egyszerűen azt látom, hogy képtelen vagy megérteni a finom figyelmeztetést. Ne akard, hogy elküldjön téged négyszemközt melegebb éghajlatra, mert előbb utóbb az lesz, ha nem veszed észre magad.
2015. máj. 24. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt ilyen férfi, mint te a társaságomban, ugyan ezt csinálta mint te, mikor meguntam,mert már iszonyatosan nehezemre esett állandóan védekezni, és kerülgetni, félre hívtam és négyszemközt nagyon keményen megmondtam neki a véleményem az egész tevékenységéről ami velem kapcsolatos.

Sajnáltam, de már az estéimre rányomta a bélyegét, de muszáj volt meglépni, mert nem értett a finom célzásokból.

Ne akard ezt magadnak, mert egy nőnek ez iszonyatosan jobban megalázóbb mint egy férfinek. El kell tudnod fogadnod ha nem-et mondanak neked, akár szóban, akár testbeszéddel.

2015. máj. 24. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem kellesz neki törődj bele.
2015. máj. 24. 19:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Az egyértelmű hogy el kell fogadni ha valaki nem kell egy másik embernek, egyértelmű. Viszont egy felnőtt értelmes férfi ha negatívan megkülönböztet egy nőt, szépen fogalmazva kiközösíti, megalázza holott a nő soha nem tapadt rá, a minimum, elkerülhetetlen kommunikáción kívül nem is közeledett, és a férfi nem kívánatos viselkedése mindenkinek szemetszùr, nem hiszem hogy egy nőnek kellene visszafogni magát illetve hogy is tehetné ha azelőtt sem tapadt soha a férfira sokkal inkább kerülte.
2015. máj. 24. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!