Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit irjak, ha egy ismeretlent bejeloltem es megkerdezi ki vagyok?
Nem szokasom bejelolni facebookon embereket, foleg nem ismeretleneket, de mar regota nem tetszett meg senki, eloben csak kevesbe ertelmes fiuk talalnak meg, viszont most meglattam egy fiut facen, akinek a kisugarzasa megfogott (nem az a tipikus jo pasi,hanem oszinte szemek), es megneztem az adatlapjat, ertelmesnek, normalisnak tunik, ezert bejeloltem ismerosnek. Sok a kozos ismerosunk, valoszinuleg nagyon regen egy suliba jartunk, de nem emlekszem ra, picit ismeros talan az arca. Mit gondoltok, ha esetleg megkerdezi, honnan ismerem, mit irjak vissza? Valami olyasmi jo lenne, h ismerosnek tunt es kivancsi voltam ra?
(Bocsi, nincs ekezetem.)
23/L
Szerintem kezdésnek teljesen jó, aztán már rajta múlik, lesz-e ebből beszélgetés (és több) vagy sem. Érezni fogod, ha zavarod. Sok sikert! :)
23N
Én páromat tévedésből jelöltem be. Azt hittem ismerem, de kiderült, hogy összekevertem valakivel. Ezt el is mondtam neki, mikor már több képét is láttam, és kiderült a félreértés. Visszavonulót is akartam fújni, hiszen nem ismerem, de ő kapott az alkalmon, ha már bejelöltem, beszélgessünk címszóval.
Ennek lassan egy éve, és soha nem voltam ilyen boldog :)
Szóval csak bátran. Mondd el neki, hogy szimpatikusnak tűnt, és szeretnéd megismerni. Ha te is az vagy neki, örülni fog a közeledésednek.
De örülnék ha velem is történne ilyen. :D
Szerintem nyugodtan írd meg, hogy egy suliba jártatok és érdekel mi van vele, meg hogy szimpatikusnak találod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!