Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác es neki az osztalytarsa a baratnom, csak keprol lattam a csavot de nagyon bejott es bejeloltem?
Elkezdtunk besxelgetni kb augusztusban es nagyon birtam a humorat imadtam vele beszelgetni meg szerintem o is velem,meg neha utalgattunk egymasnak viccesen..
Nem abba a varosba lakott amibe en es mar vartam,hogy elhivjon valahova de nem tette meg,de kozbe bokolt meg nagyon cuki volt.Aztan egy ido utan mar neha bunkozott meg minden.November 19- en beszeltunk utoljara es tudom hogy hulyeseg mert meg nem is lattam meg minden de nem tudom kiverni a fejembol,mindennap ra gondolok,mindenrol o jut eszembe...de nem ir...Mit csinaljak?
Bökd meg, taggeld képeken, like-old a kiírásasait- ez a kapcsolat szép része.
Aztán hisztizz chat-en, ha más lányokat jelöl be, oltsd le üzenőfalon- az összeveszős része.
Majd állítsd át az állapotod bonyolultra, hogy fontosnak és elfoglaltnak tűnj, végül állíts be egyedülállóra, és várd az együttérző kommenteket.
VAAAAGY: kelj fel a gép elől és keress valóságos pasit a virtuális helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!