Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a legtöbb férfi csak szexelne velem?
Figyelt kérdés
Lassan egy éve szakítottam a volt barátommal és már úgy érzem készen állnék egy új kapcsolatra. Ezzel ellentétben csak olyan férfiak találnak meg akik szinte rögtön rátérnek a témára sokszor köntörfalazás nélkül így kezdik az ismerkedést, vagy csak egyszerűen nem igénylik a beszélgetést, azt, hogy legyen egy lelki társuk. Manapság ennyire kihalt az udvariasság, az udvarlás? Meglátnak egy csinos nőt és csak a testi kielégülés lebeg a szemük előtt? Ez nem amolyan fúj mocskos férfiak című történet, kezdem úgy érezni velem van a baj hogy nem vagyok hosszútávon érdekes senkinek. (Nem, nem az a baj hogy könnyen adom magam, mert az ilyen "lényegretörő" pasikat egyből kikosarazom.)2016. nov. 8. 23:30
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Most látom az üzeneteket, mivel tegnap este eme filzofikus kérdésem kiírása után nyugovóra tértem. Attól még hogy nem válaszoltam egyből, nem azt jelenti hogy nem akarok ismerkedni, pont ezért írtam ki a kérdést xD
2016. nov. 9. 06:42
12/14 anonim válasza:
én csak mixelni akarok veled, te fizetsz és ha nyerünk felezünk ;)
13/14 anonim válasza:
Persze, biztos ők a megfelelő emberek, akik türelmetlenül az üzenet leírása után már vergődnek a kérdés alatt...
Kérdező, ha jót akarsz, itt ne ismerkedj! ;)
14/14 anonim válasza:
Mert kétféle pasi van:
1. a jóképű ámde ri**a*c
2. A csúnya pasik akik örülnének ha kapnának valakit, de csak ezért, mert amúgy ők is rib*n*hímek lennének....ja és ide írogatnak...)
A nagyon ritka fajta az okos, jóképű és hűségesebbek... na de ők már foglaltak 25 éves korukra. Ez van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!