Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan személy jelenleg az életedben, akire nagyon sokat gondolsz, de sajnos valamiért nem lehettek együtt?
Figyelt kérdés
Miért nem lehettek együtt?
Írd hozzá kérlek a korodat és a nemedet is.
2016. nov. 8. 16:02
21/23 anonim 

válasza:

Igen van.
Az oka annyi, hogy elég jelentős korkülönbség van köztünk és ebből jön a másik probléma, hogy korából adódóan a sejtéseim beigazolódnak, mert házas, van egy lánya is.. Pedig nagyon vonzódunk egymáshoz, nagyon jól megértjük egymást, bármiről tudunk beszélni stb. Sajnos elég sokat gondolok rá, de próbálom kiverni a fejemből.
22/23 anonim 

válasza:

Nekem van.
Minden egyes nap, kivétel nélkül többször is gondolok rá. Valószínűleg ikerlángom. Kétszer láttam lajosmizse-nyugati útvonalon.
Mert csak 2szer láttam és valamiért nem mentem oda hozzá.
20F
... Beteg vagyok mi? ;)
23/23 kíváncsicska 

válasza:

Van.3-szor találkoztunk.Rengeteget beszélgettünk.Nagyon közel kerültünk egymáshoz.Ok:Neki most született a második kapcsolatából egy gyereke,sok-sok km,én házas vagyok nekem van gyerekem.Ha lépnénk is egymás felé nem lenne jó megoldás.Én nem vinném el a gyerekemet az apjától több 100 km-re,tőle sem várnám el,hogy ilyen messze költözzön a gyerekeitől.Plussz a munkája is oda köti tizen x éve.Szóval többszörösen nem megoldható. 😔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!